Balkonada

Mert álmodni és a csoda megtörtént

Csoda csak azzal esik meg, aki hisz benne és értékelni is tudja, ha megtörténik a lehetetlennek hitt esemény. Csodatévőnek lenni legalább annyira jó dolog, mint átélni az elképzelhetetlent. Tudni, hogy segédkezhettem egy csoda létrejöttében feledhetetlen.     Amikor a június 28-i Virágot egy mosolyért! nap honlapjára érkezett segítségkérő levelet elolvastam, rögtön éreztem, hogy így vagy úgy, de… Tovább »

Június 28-án különleges nap jön: vonzd magadhoz a virágokat

Különleges napból nem túl sok van egy évben. Olyanból, ahol több ezer virágcsokrot osztogatnak ingyen, abból pedig csupán évente egy. Jegyezd be a naptáradba: 2016. június 28 kedd!     Egy különleges napra készülni is kell. Június 28-án a Virágot egy mosolyért! napon a virágok nem eső módjára az égből fognak potyogni, azokat meg kell… Tovább »

Találj és vigyél haza virágokat egy mosolyért!

2016. június 28-án mosolyra és befogadásra váró virágcsokrok lepik el az országot. A hazai virágkötők – a tavalyi nagy siker után- ismét virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak. Az apró figyelmességgel arra kívánnak rávilágítani, hogy a virágok fontos szerepet töltenek be mindennapjainkban. Szépségükkel, bájukkal elkísérnek bennünket a bölcsőtől a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!