Balkonada

Balkonada Best of 2016 december (videó)

Az olvasói fotókból készített 2017-es naptár nagy sikerére tekintettel az olvasók véleményét kikérve úgy döntöttem, hogy minden hónapban videót készítek a Burjánzó balkonok és kertek csoportba felkerült legszebb fotókból.  Elsőként a 2016 decemberében készített fotókból választottuk ki a legszebbeket. Kerti és balkon fényképek egyaránt megtalálhatók a videóban. Későbbiekben, főleg a virágosabb hónapokban elképzelhető, hogy majd külön… Tovább »

Kertész leszek

A magyar költészet napjára egy József Attila verssel készültem, de persze úgy, hogy a virágokhoz sem maradok hűtlen. 🙂     Hallgasd szeretettel:       József Attila szavai ma épp oly aktuálisak, mint közel 100 éve: “Ha már elpusztul a világ, legyen a sírjára virág!”  Azért én még reménykedem. Bízom benne, hogy az elültetett… Tovább »

Karácsonyi ajándék

Az én karácsonyi ajándékom ma egy videó. Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra Ajándék című száma karácsonyi fotókkal.     Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.    Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!… Tovább »

Budapest karácsonyi fényei

Minden évszakban imádom fővárosunkat, de kétség kívül a karácsonyi időszakban a legszebb. Pár napja készítettem pár fotót a telefonommal, de a képek nem adják vissza azt a varázslatos hangulatot, amit láttam. Viszont találtam egy négy perces videó filmet, ami gyönyörű.      A videó ugyan tavaly készült, de a fények épp oly csodálatosak.       … Tovább »

Boldog karácsonyt!

Áldott, meghitt, szeretetteljes ünnepeket kívánok!     Karácsonyi ajándékom egy szép vers. Ady Endre Karácsonyi rege című verse olvasva is csodálatos, de Szabó Gyula előadásában a szavaknak még hatalmasabb ereje van.       Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.    Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a… Tovább »

A kutyus, a virág és a gazdi – megható videó

Mondják, egy szál virág többet mond ezer szónál. Talán túlzásnak tűnik, de tényleg vannak azok a helyzetek, amikor akár egy szál virággal mindent elmondhatunk. A kutyus, a virág és a gazdi megható videója kétségtelenül ilyen. Csodáld meg Te is az Állatok Világnapja tiszteletére!     Október 4-én, Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének halála napján ünnepeljük… Tovább »

Kányádi Sándor: Két nyárfa (videó)

Kányádi Sándor Két nyárfa című megzenésített versét ajánlom minden természetkedvelőnek.       Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.    Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz!      Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál… Tovább »

Mindazokért, kiket …

Mindazokért, kiket..   Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet! Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport   Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!