Balkonada

Őrült tárgyak az erkélyen

Az erkély nem csak fontos életterünk lehet, üzenetet is hordoz a külvilág felé. A terasz színei, illatai, harmóniája vagy rendezetlensége, elhanyagoltsága láttán azonnal pozitív vagy negatív gondolatok, érzések ébrednek az emberben. Te mit gondolsz ezeket a fotókat nézve?                         Imádom a füstölt húsokat, de az erkélyen valahogy… Tovább »

Agyament kerti dekorációk, amiket látnod kell

A kertészkedőknél is elgurul időnként a gyógyszer. A legőrültebb ötletek természetesen mindig kikerülnek a netre, hogy mások napját is felvidítsák. Ne fogd vissza magad, nevess rajtuk bátran!                                   A képek forrásáért és további ötletekért keresd fel a Pinterest albumomat   További… Tovább »

Hóbortos favágó borzolja a kedélyeket az interneten

Polgárpukkasztás? Az interneten pózoló lányok kifigurázása? Öncélú magamutogatás? Jól kitalált üzleti fogás? Vagy valami egészen más? Bármi áll is az internet legújabb sztárfotóinak hátterében, azt sikerült elérni velük, hogy megmozgassa az emberek fantáziáját. Ígérem, ezeket a fotókat látva téged is elkerül a közöny!                          … Tovább »

Leghóbortosabb kerti kiegészítők

Kerttervezéshez kerestem ötleteket az interneten, amikor olyan kerti kiegészítőkbe botlottam, amitől elállt a lélegzetem. Na nem a gyönyörűségtől. Az ámulattól. Ezekre valóban van igény, valóban megveszi valaki? És milyen felnőttek lesznek azokból a gyerekekből, akik egy ilyen kiegészítőkkel ékesített kertben nőnek fel? Inkább bele sem gondolok. Azt hittem a zombi kerti törpéknél nincs rosszabb, de be kell lássam… Tovább »

Ami még a kerti törpénél is borzalmasabb

Akár kertről, akár balkonról van szó, kizárólag növényektől még nem válik lakályossá. Az ízlésesen kiválasztott kiegészítők funkciójuk mellett optikai hatást is kifejtenek. A térbe jól beleillő dekorációs elemek szinte láthatatlanok, nem nyomják el a növényeket, inkább erősítik azok hatását, kiemelik szépségüket. A visszafogottság, az egységes stílus a harmónia alapja. Egy-két furcsa, sőt hátborzongató figura az… Tovább »

Kertitörpe – cuki vagy ciki?

A kert- és balkon kialakítás során hajlamosak vagyunk túlzásokba esni. Meglátunk egy szép, formás kaspót, egy cuki kiegészítőt, ami önmagában vagy az üzletben kialakított miliőben jól mutat, és nem tudunk ellenállni a csábításnak. Gyakran otthon viszont már közel sem érezzük annyira jó döntésnek. Egy harmonikusan kialakított kertet, teraszt akár visszatetszővé is tehet egy oda nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!