Balkonada

Szavazz Nagy Jucóra az Év Anyavállalata 2015 versenyben

Vettem a bátorságom és elindultam a Gazdagmami.hu által idén már 6. alkalommal meghirdetett Év Anyavállalata 2015 versenyen. Az előző években 35 év alatti, legalább egy hat év alatti gyermekkel rendelkező vállalkozó nők indulhattak csak. Legnagyobb meglepetésemre viszont az idei évben egy új kategóriát is bevezettek azok számára, akik 45 éves koruk felett indítottak vállalkozást. Úgy… Tovább »

Akasztják a hóhért, avagy a blogger válaszol

A Balkonada blog egy éves születésnapjára elég sok mindennel készültem. Elkészült a letölthető, 12 hónap a balkonon címet viselő, éves balkon kalendárium. Nagy sikert aratott az értékes nyereményekért indított játék. Készítettem pár visszatekintő bejegyzést is. Most pedig eljött az idő, hogy válaszoljak a blog olvasók személyemre vonatkozó kérdéseire. Először is köszönöm a kérdésekkel együtt megfogalmazott… Tovább »

Liebster award vándordíj – köszönöm!

Lehet, kedves olvasó, hogy számodra nem sokat mond a Liebster award díj. Ne keseredj el, pár nappal ezelőtt még én sem tudtam mi az. Nagy meglepetés ért, amikor pár nappal ezelőtt az egyik kedves blogger társam, Fekete Judit, az Ikrek a családban blog szerzője tájékoztatott, hogy 10 másik blogger társammal egyetemben nekem ítélte a díjat…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!