Balkonada

Leghóbortosabb kerti kiegészítők

Kerttervezéshez kerestem ötleteket az interneten, amikor olyan kerti kiegészítőkbe botlottam, amitől elállt a lélegzetem. Na nem a gyönyörűségtől. Az ámulattól. Ezekre valóban van igény, valóban megveszi valaki? És milyen felnőttek lesznek azokból a gyerekekből, akik egy ilyen kiegészítőkkel ékesített kertben nőnek fel? Inkább bele sem gondolok. Azt hittem a zombi kerti törpéknél nincs rosszabb, de be kell lássam… Tovább »

Ami még a kerti törpénél is borzalmasabb

Akár kertről, akár balkonról van szó, kizárólag növényektől még nem válik lakályossá. Az ízlésesen kiválasztott kiegészítők funkciójuk mellett optikai hatást is kifejtenek. A térbe jól beleillő dekorációs elemek szinte láthatatlanok, nem nyomják el a növényeket, inkább erősítik azok hatását, kiemelik szépségüket. A visszafogottság, az egységes stílus a harmónia alapja. Egy-két furcsa, sőt hátborzongató figura az… Tovább »

Kertitörpe – cuki vagy ciki?

A kert- és balkon kialakítás során hajlamosak vagyunk túlzásokba esni. Meglátunk egy szép, formás kaspót, egy cuki kiegészítőt, ami önmagában vagy az üzletben kialakított miliőben jól mutat, és nem tudunk ellenállni a csábításnak. Gyakran otthon viszont már közel sem érezzük annyira jó döntésnek. Egy harmonikusan kialakított kertet, teraszt akár visszatetszővé is tehet egy oda nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!