Balkonada

Nyerj páros belépőt a kaktusz kiállításra!

A sivatagokra gyakran gondolunk úgy, mint kietlen, kő és homok borította tájra, ahol a kopár sziklák között néhány növény: cserjék, füvek küzdenek az életükért. Azonban e tájon nem minden kő élettelen ám! A kaktusz kiállításon erről Te magad is meggyőződhetsz. Felelj helyesen három kérdésre és nyerd meg az 5 páros belépő egyikét!     A… Tovább »

Balkonada születésnapi játék utóélete

Az egész még januárban, a Balkonada blog egy éves születésnapján kezdődött. Az születésnapi játék egyik nyereményét a Dabason található Czeróczki Díszfaiskola ajánlotta fel. A nyeremény sorsolás még januárban megtörtént, az ajándék pusztaszil csomag átadása az időjárás miatt azonban akkor nem történhetett meg. A tavaszi fagyok elmúltával most vált alkalmassá az idő arra, hogy a gyorsan… Tovább »

Balkonada nyereményjáték: Itt vannak a nyertesek!

A Burjánzó balkon csoportban megtörtént a Balkonada nyereményjáték sorsolása. Kétszáznegyven vers, idézet, zene érkezett be a játékba. Nagyon köszönöm a rengeteg kitűnő idézetet és a nem várt aktivitást. Gratulálok a szerencsés nyerteseknek!     A nyeremények és nyertesek a sorsolás sorrendjében: Pataki kertészet kertészkedős ajándékcsomagját Ildikó nyerte.  Bokréta Virág és Kert kertfelmérési ajándékának Szilvi örülhet. A… Tovább »

Balkonada születésnapi játék: újabb nyeremények

Egy hete tart a Balkonada blog egy éves születésnapi játéka. Szépen gyűlnek a játékra küldött válaszok és örömmel jelenthetem, hogy újabb ajándék felajánlások is érkeztek. Bakonyi Betti a Kreatívotthonbolt.hu DekorAngyala valamennyi Balkonada olvasó részére letölthetővé tette egy asztaldísz készítésének lépésről-lépésre leírt fortélyait tartalmazó könyvet. Ne szalaszd el a lehetőséget! Kattints a képre vagy az alábbi… Tovább »

Balkonada születésnapi játék

A Balkonada.cafeblog.hu blog egy éves születésnapján egy kis játékkal és hozzákapcsolódó ajándékokkal szeretném meghálálni az olvasók egész éves figyelmét, kitartását, bizalmát és szeretetét. Az eltelt időszak alatt nagyon sok biztatást, dicséretet kaptam a lelkes olvasóktól. A nézettségi adatokon, megosztásokon, lájkokon, kedves hozzászólásokon túl több köszönő email is érkezett, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm! Köszönöm! És… Tovább »

12 hónap a balkonon – letölthető könyvecske

Itt van , megérkezett. Mióta bejelentettem, hogy készül az éves balkon teendőket bemutató, ingyenesen letölthető elektronikus könyv, egyre többen érdeklődnek, hogy mikor lesz már elérhető. Nem titok, hogy megjelenését a Balkonada blog egyéves születésnapjához időzítettem. Holnap lesz egy éve, hogy útjára indítottam a blogot. A születésnap méltó megünneplésére értékes nyereményekkel kecsegtető  játékot ígértem. Amolyan előajándékként,… Tovább »

Balkonada blog születésnapi ajándékai

Bármilyen hihetetlen, a héten már egy éves lesz a Balkonáda blog. Legyen ez egy rendkívüli születésnap. Legyen most az, hogy nem a szülinapos kap ajándékot, hanem a lelkes olvasók, a velem együtt ünneplők.  Az elmúlt időszakban annyi sok szépet és jót kaptam, ideje meghálálni.   Mint ígértem, az évforduló kapcsán egy tíz napig tartó játékot hirdetek. Sokat… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!