Balkonada

Ingyenes könyvek már lapozhatóan is!

Jó hírt hoztam. Ingyenesen letölthető elektronikus könyveim most már lapozható formában is elérhetők. Így aki nem akarja a számítógépére menteni vagy a letöltés előtt beleolvasna most már a megadott linkekre kattintva azonnal belekukkanthat. A képernyőn keresztüli szemrevételezés hatalmas előnye, hogy könyv olvasása közben rákattinthatunk a szövegben található linkekre, így azonnal elérhetővé válnak a kiegészítő információk is…. Tovább »

12 hónap a balkonon – letölthető könyvecske

Itt van , megérkezett. Mióta bejelentettem, hogy készül az éves balkon teendőket bemutató, ingyenesen letölthető elektronikus könyv, egyre többen érdeklődnek, hogy mikor lesz már elérhető. Nem titok, hogy megjelenését a Balkonada blog egyéves születésnapjához időzítettem. Holnap lesz egy éve, hogy útjára indítottam a blogot. A születésnap méltó megünneplésére értékes nyereményekkel kecsegtető  játékot ígértem. Amolyan előajándékként,… Tovább »

Ingyenes receptkönyv – Ahogy mi készítjük

Életünk lételeme az evés. Bár nem vagyok gasztroblogger, sőt gyermekkorom óta súlyproblémákkal küzdök valahogy úgy alakult, hogy időről-időre én is megosztok pár receptet. Ezek a receptek nagyon fontosak számomra, történetük van. A nagyanyáimtól örökölt fortélyokkal, praktikákkal elkészítette finomságok a legízletesebbek.  A gyermekkoromat idéző ízek, illatok  elkészítése többnyire igen munka és időigényes. A mai kor embere… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!