Balkonada

Anyák napja, a legelfogadottabb ünnep

Talán egyetlen ünnepünk az Anyák napja, amit társadalmi és felekezeti hovatartozás nélkül mindenki elfogad, megünnepel. Már a kis óvodások, az iskolások is tudják, ha május első vasárnapja, akkor Anyák napja.     Az anyaságról, anyákról való megemlékezés az ókori görögökhöz köthető. Ők ünnepelték Rheát, az istenek anyját. A középkorban aztán az anyaság Mária nevével, Jézus anyjával… Tovább »

Éljenek az Édesanyák!

Az Anyák napja az egyik legvirágosabb ünnepünk. Hazánkban 1925 óta május első vasárnapján ünnepeljük az édesanyákat, akik nélkül nincs élet. Világra hoznak bennünket, felnevelnek, egész életünkben mellettünk vannak. Jóban-rosszban számíthatunk gondoskodásukra, támaszt nyújtanak a bajban, vigasztalást a bánatban. Ölelnek, simogatnak, biztatnak, bátorítanak, segítenek, lelki támaszt és tanácsot adnak, gyámolítanak, velünk örülnek és sírnak. Szeretetük egész… Tovább »

Csodálatos ajándékcsomagolás egyszerűen

A legegyszerűbb ajándékot is felöltözteti az ötletes csomagolás. A szabályos formájú tárgyak, mint a könyv, a cd , a bonbon könnyen becsomagolhatók. A nem téglalap alakú tárgyakkal már nehezebb dolgunk van, hacsak nem helyezzük ezeket is dobozba. A dobozok csomagolásának sem kell szokványosnak lennie. Néhány apró ötlettel már is egyedivé varázsolható az unalmas doboz forma. A… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!