Balkonada

Művészi huncutságok a bohém kertben

Milyen egy  igazán jó kert? Szép? Hangulatos? Burjánzó? Harmonikus? Ezek mint szubjektív kategóriák. Olyan kert szerintem nem létezik, amely mindenkinek tetszene és nem is kell, hogy ilyen legyen. Az a fontos, hogy a háziak jól érezzék magukat a kertben. 

 

 

Egy kert bohó huncutságokkal is lehet szerethető és lakóinak kedvenc “nyaralóhelye.” Egy művész házaspárhoz sokkal inkább illik egy vicces, minden zugában csupa meglepetést rejtő kert, mint egy szabályos formavilágú francia kert. Szilágyiné Zoltán Éva olvasóm kertje helyenként kicsit bohókás, helyenként kicsit vicces. Unalmasnak semmiképp nem nevezhető. Igazi művészkert. 

“A mi kertünk párommal kissé szokatlan és “fura”, pont olyan tehát mint mi. 😉 (képzőművészek vagyunk). Párom a “kertész” én meg a dekoros.
Minden évben picit más, folyton megújul, bővül, változik. Mikor megvettem a kis házat (külterületen élek) a kert egy kopár sivár préri volt száraz fűvel. Fa tán 2 db volt benne….

Ezek korábbi képek.. csak úgy “találomra” pár….idén ugye még csak ébredezik a kert a tavaszban!

Mi semmiféle sémát meg divatot nem követünk csak úgy állunk neki mint mikor egy képet festünk….persze azért a növényekhez, virágokhoz ért párom, kertészetben dolgozott anno.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon köszönöm Évának a fotókat és a kert bemutatását.

További olvasnivalók hasonló témában: 

🌷 Őrült tárgyak az erkélyen

🌷 Agyament kerti dekorációk

🌷 Leghóbortosabb kerti kiegészítők

🌷 Kerti törpe cuki vagy ciki?

🌷 Ami még a kerti törpénél is borzalmasabb

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!