Balkonada

Balkonada blog 3. születésnap

Három évvel ezelőtt, amikor elindítottam a blogot, álmodni sem mertem volna, hogy még 2017-ben is írni fogom és havonta több tízezer ember követi majd a gondolataimat és várja az újabb bejegyzéseket.

 

exterior-decoration-242168_1920

 

Nem szoktam évértékelő bejegyzést írni, aminek legfőbb oka az, hogy január 15, a blog születésnapja szinte egybeesik az évkezdettel. A szülinapi bejegyzésembe pedig pont beleillenek az előző év legjei.

Nehéz lenne összefoglalni, mi minden történt az elmúlt a három évben. 

A blogon eredetileg a balkonkertészkedés témáival foglalkoztam. Ahogy telt az idő, egyre többen lettünk a Facebook csoportban és fokozatosan felmerült az igény, hogy a kiskerti tulajdonosokat érintő információk is terítékre kerüljenek. Az olvasó szava pedig szent, így most már gyakorta írok kiskerti témákról.

 

12790_306914659512321_4122559745289763113_n

 

Nem vállakozom arra, hogy leírjam a fő történeseket, de azért pár dolgot kiemelnék, ha érdekel bővebben, kattints a linkre.

Olvasói kérdésekre válaszolva már az első blogszületésnapon kitártam a lelkem, valamint összeírtam, hogy mit hozott, mit adott a blog első éve. Szintén ekkor bemutattam 2014 szebb erkélyeit és a 2014 legnépszerűbb bejegyzéseit és volt játék is. Ekkor készült el a 12 hónap a balkonon letölthető könyvecske, amit azóta több mint ezren letöltöttek.

A második születésnapra meglepetéssel készültem, amihez szintén tartozott ajéndék. 

Megpróbálom számokban is szemléltetni az elmúlt három évet:

Az elmúlt évről mindenképp meg kell említeni az első Balkonada blog találkozónkat és a legszebb olvasói fotókból készített Balkonada 2017 naptárat.

2016 legolvasottabb cikkei:

Megnyitja kapuit Magyarország első tavaszi magánkertje

Orchidea locsolás kulisszatitkai

4 fő hiba, amit a muskátli locsolásnál elkövethetsz

A rendszeres olvasók tudják, hogy ilyenkor a blogon a szülinapos ad ajándékot és játékkal illetve ajándékokkal jutalmazom az olvasókat. A játék idén sem marad el, de azt nem mostanra, hanem tavasz kezdetre időzítem. Addigra ugyanis egy másik meglepetéssel is készülök és a két dolgot szeretném egybekötni.

A három év alatt mérhetelen sok újat tanultam az olvasóktól, csoporttagoktól. Hálás vagyok, hogy az internet segítségével ilyen sok virágimádó jó emberrel hozott össze a sors.

Köszönöm az olvasóknak a sok segítséget, inspirációt, ötletet, bejegyzés témát. ✅

Köszönöm, hogy itt vagy, hogy olvasol, hogy támogatsz!

Köszönöm, hogy segítesz megérni a negyedik szülinapot is!

Figyeld a blogot, mert a tavasszal együtt megérkezik a nagyszabású játék is!

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!