Balkonada

Információk a Balkonada blog őszi találkozóhoz

Az október 16-i Balkonoda blog őszi találkozót a kiskertpiac szívélyes meghívására az Anker’t-ben tartjuk. Bár az esemény Facebook oldalán igyekeztem minden információt megosztani, most összefoglalom a tudnivalókat.

 

talalkozo

 

Mivel az idő hűvösre fordult, az Anker’t is “felöltözött” 🙂 Az árusok is fedél alatt lesznek, mi is zárt, de fűtetlen térben találkozunk. Természetesen, ha jó idő lesz és van, aki az udvaron szeretne lenni, ennek semmi akadálya nincs.

Nyitva tartás:

A kiskertpiac feat chili október 16-án, vasárnap kerül megrendezésre. A rendezvény 2016. október 16-án 10:00 órától 16:00 óráig tart.

 

Megközelítés, parkolás:

A rendezvény helyszíne (Anker’t, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 33.) 

 

 

tömegközlekedéssel:
a Deák Ferenc térről, Erzsébet tértől, Andrássy úttól néhány perc séta, a kisföldalattiról az Operaház megállónál kell leszállni, az Anker’t az Újszínház melletti épületben található
autóval érkezőknek:
a parkolás hétvégén az utcán ingyenes, egyéb lehetőség pl. a Central Passage alatti garázs (a Paulay Ede utca 5. a Király utca 8-10. felől is megközelíthető) vagy a Székely Mihály utcában lévő parkolóház.

Balkonada blog találkozó helye:

A talákozónkra kijelölt hely a bejárattal szemben, az udvar tulsó végén jobbra, a Disco feliratú helyiségben lesz. A talákozót növény és tapasztalat cserével kötjük egybe. A résztvételnek azonban nem feltétele csere növények hozata. Minden növénykedvelőt szeretettel látunk.  

 

wp_20160929_030 

A találkozó helyszínén növények csak is cserével válthatnak gazdát, pénzért történő árusítások szigorúan tilos!

A többi területre pedig a piac általános feltételei irányadók. A rendezvényen való kiállítói, árusítási részvétel a jelentkezési lap megfelelő kitöltésével, a részvételi díj megfizetését követően lehetséges. Az árusítás további feltétele, hogy a törvényszerű árusításhoz megfelelő dokumentumokkal rendelkezzenek.

Lesz itt minden, előadás ehető virágokról, csokoládé, gyümölcsök és aki megéhezik, bográcsban főtt csilis babot is falatozhat.

A látogatók kötelesek betartani a kiskertpiac és az Anker’t házirendjét.

A rendezvényről felvétel és fotók készülnek, melyek közléséhez a részvétellel automatikus hozzájárulásotokat adjátok.

Sokan, sok féle növénnyel készülünk, megköszönjük, ha te is hozol, hogy valakinek örömet szerezhess vele! A jó kedved és a pénztárcád ne hagyd otthon, mert rengeteg kézműves finomsággal várnak majd a kiállítók!

Találkozzunk vasárnap!

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!