Balkonada

Mutasd meg alkotásod az Őszi Kertészeti Napokon! – Pályázat diákoknak

A Budapesti Corvinus Egyetem őszi kiállítására általános és középiskolás diákok virágos-készítményeit várják. A beküldött alkotásokat a K épület Dísztermében állítják ki a 21. alkalommal megrendezésre kerülő Őszi Kertészeti Napok keretében. A zsűri által legszebbnek ítélt művek gazdái tárgyjutalomban részesülnek. 

 

osz

Az Őszi Kertészeti Napokon bármely általános vagy középiskolás diák kiállíthatja saját készítésű 

  • őszi hangulatú „virágos-terméses” készítményét,
  • őszi levélszíneződés témájú színes rajzát,
  • őszi kert témájú színes rajzát.

A személyenként legfeljebb 2 db „virágos-terméses” készítmény mintegy 20×20 és 40×40 cm közötti alapméretű és legalább nagyobbrészt terméses anyagú, valamint terített asztalra helyezhető legyen.

A személyenkénti legfeljebb 2-2 rajz egy (A4) vagy két iskolai rajzlap méretű (A3) és felfüggesztve is elhelyezhető legyen.

Kérjük, hogy a készítő nevét, címét, iskoláját, de legalább osztályát, valamint készítményének/rajzának az elnevezését jól olvashatóan, lehetőleg ötletes formában tüntessék fel, és külön mellékeljék az elérhetőségét.

A pályaműveket a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Campusán (XI. ker. Budapest, Villányi út 29-43.) K épület Dísztermében,  2016. október 13-én (csütörtökön) déltől lehet leadni a hétvégi kiállításra. A látogatók 2016. október 14-16 között nézhetik meg a pályamunkákat.

A kiállított készítményeket/rajzokat zsűri értékeli, a legjobbak készítői tárgyjutalomban is részesülnek. A díjkiosztásra 2016. október 16-án 15.30-tól a K épület Dísztermében kerül sor.

Vasárnap 18.15 és 20.30 között vihetők el a kiállított alkotások (a visszamaradók ezután felszámolásra kerülnek).

Jelentkezés és további információk:
Élő Anna technika szakos tanár
Elérhetőségei: 06-20-256-6837

 

További olvasnivalók hasonló témában: 

Őszi Kertészeti Napok 2015

Ősz a Budai Arborétumban

Ingyenesen látogatható arborétum Buda szívében

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!