Balkonada

Balkon Aranya pályázati határidő közeleg

Legyen zöldebb a város! alcímmel írták ki a Balkon Aranya pályázatot, aminek célja, hogy tanácsokkal és ötletekkel mindenki számára könnyen hozzáférhetővé tegyék a kert örömét. Október 2-án lezárul a jelentkezés.

 

balkonaranya2016plakat_kisebb-428x600

 

A Szent István Egyetem Tájépítészeti és Településtervezési Karán a Rerrich Béla Tájépítész Szakkollégium a 2016. évben, immáron negyedik alkalommal hívja fel Budapest lakosait, hogy kertészkedjenek otthon, „zöldítsék” környezetüket! Ezzel hozzájárulnak egy mentálisan és fizikálisan egészségesebb város létrehozásához, valamint értékes ajándékokat nyerhetnek! Ráadásul az idei évben újabb kategóriával bővül a pályázat, lehetőséget adva arra, hogy aki teraszán, tetőteraszán szeretne kertészkedni, az idén végre versenybe szállhasson!

Az új kategórián túl egyéb újdonságok is lesznek az idén. A pályázati anyag most már angol nyelven is elérhető és a zsűrit is megnevezték már a pályázati kiírásnál.

A teljes magyar nyelvű pályázati kiírás elérhetősége:

http://balkonaranya.hu/data/balkonaranya2016.pdf

Kiváncsian várom én is a pályázatot, hisz abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy idén engem is feltértek a négy tagú zsűri egyik tagjának.

Balkonzöldítésre fel!

 

További olvasnivalók hasonló témában: 

Díjnyertes balkonok

Hajós András lakberendezője az amatőrök között

Bűbájos virágoskert az erkélyen

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!