Balkonada

Madarak és fák napi csodálatos videó

A május 10-én tartott Madarak és Fák Napjának célja, hogy különböző megemlékezésekkel, rendezvényekkel a társadalom, különösen az ifjúság természetvédelem iránti elkötelezettségét kialakítsa, elmélyítse.

 

madár

 

A több mint 110 éves jeles nap a természetvédelmi törvénybe is bekerült. 1902-ben Párizsban az európai országok képviselői még csak a hasznos szárnyasok védelmének érdekében emelték fel szavukat. 1906 óta azonban az ünnep nemcsak a madarak megóvására terjed ki, hanem a fák őrzését is szolgálja, így a természet ünnepévé vált.

A természet ünneplésének legméltóbb módja, ha teszünk a megóvásáért. Ha ezen túl vagyunk, nyugodt szívvel csodálhatjuk az éledező természetet Chopin Tavaszi keringőjének dallamaival.csodálhatjuk az éledező természetet Chopin Tavaszi keringőjének dallamaival.

 

 

Ajánlom figyelmedbe egy öreg fa szívmelengető bölcsességeit és világ legidősebb fáinak lélegzetelállító fotóit.

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Sándorné Marika Gombár says:

    GRATULÁLOK


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!