Balkonada

Bejutottunk a titokzatos, magán tulipánkertbe

Igazán szerencsésnek mondhatja magát az a pár száz ember, akinek sikerült eljutnia a Kecskemét melletti magán tulipánkertbe. Olvasónk fotói most téged is elröpítenek a titokzatos kert gyönyörű növényei közé.

 

tulipán2

 

Sümeginé Nemes Nagy Ágnes olvasónk csodálatos fotókat és levelet küldött a Kecskemét melletti tulipánkertben tett látogatásukról. 

“Köszönöm, hogy írtál a kertről, és így volt lehetőségünk elmenni, és megnézni. Mi hárman vagyunk testvérek (lányok). A kirándulást az Apukánkkal együtt, Anyák napjára ajándékba adtuk az Anyukánknak. Szuper családi kirándulás volt, nagyon élveztük. És az Anyukánknak életre szóló élményt szereztünk. 🙂 Ez a személyes oldala, a kert pedig tényleg gyönyörű. :). “

 

tulipán14

 

“Eredetileg mi 23-ára terveztük a kertnézést, de szóltak, hogy addigra elvirágoznak a virágok, így lett 17-e az új dátumunk. Ráadásul így pont a tesóm szülinapján mentünk. 🙂 “

 

tulipán

 

“Az idegenvezetőnk a Posnyák Klára volt, aki a kertet tervezte és fenntartását is irányítja. Nagyon kedves volt, látszott, hogy szívügye ez a kert.”

 

tulipán3

 

“Örömmel fotóztam, és küldöm neked a képeket, hogy azok is gyönyörködjenek a kertben, akik az idén nem jutottak el.”

 

tulipán4

 

tulipán1

 

tulipán5

 

tulipán7

 

tulipán9

 

tulipán8

 

tulipán11

 

tulipán12

 

Nagyon köszönöm a csodálatos fotókat Sümeginé Nemes Nagy Ágnesnek, a Ruhacuka vezetőjének! Az ilyen történetek azok, amik után érzem, hogy van értelme a blogomnak és ha elbizonytalanodom, erőt adnak a folytatáshoz. 

 

tulipán10

 

Azért is örültem nagyon Ági fotóinak, mert én magam is lemaradtam a kertnézésről. Édesanyámat szerettük volna meglepni egy kis kertlátogatással, de az utazás előtt két nappal kórházba került, így ugrott a program. A tulipánok pedig nem várnak. Várhatunk egy évet, hogy újra virágba boruljon a kert és reménykedhetünk, hogy a tulajdonos jövőre ismét beengedi a kíváncsi látogatókat. 

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!