Balkonada

Fiús játékok a kertbe

A kert fontos élettér a kisgyerekek életében is. Órákig képesek eljátszani a fák árnyékában, ha a kedvenc játékaikkal saját kis területet alakítunk ki számukra. Hoztam pár saját kezűleg is elkészítő,  fiúknak szánt ötletet. A siker garantált.

 

autópálya

 

A kertbe csábító ötletek közt a fiúknál első helyen természetesen az autópálya áll. Járólapokból, térkövekből nagyszerű alapokat készíthetünk. Ha nincs kert, akkor akár a teraszra is megvalósítható több nagyobb cserép használatával.

 

autópálya10

 

autópálya1

 

autópálya6

 

autópálya3

 

autópálya4

 

autópálya7

 

Elmaradhatatlan egy kis zug is, ahova el lehet bújni a barátokkal. Megteszi ezt egy babsátor is, de az ügyesek apukák akár a fára is építhetnek egy házikót.

autópálya11

 

autópálya9

 

A kislányok inkább a tündérkerteket imádják, ha kislány és kisfiú is van a családban érdemes arra is gondolni, hogy együtt is tudjanak kertészkedni vagy játszani.

 

autópálya12

 

autópálya8

 

autópálya13

 

A képek forrása és további ötletek a Pinterest albumomban.

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!