Balkonada

Zöldülj jótékonysági pályázattal!

Az Otthon a kertben (kert.tv) és az Aegon közös jótékonysági projektje iskolák, óvodák, non profit szervezetek jelentkezését várja, hogy zöld varázslattal élhetőbb, otthonosabb teret alakítsanak ki a közösség számára.

 

Otthon a kertben

Otthon a kertben műsorvezetője: McMenemy Márk

 

Pályázati felhívás

“Otthon a zöldben, avagy iskolák, óvodák, non profit szervezetek figyelem, mert valamit nagyon zöldbe fogunk borítani!

Nem titok, hogy szeretünk jótékonykodni, ezért segítettünk már az évek során több alkalommal iskolák, óvodák és közterek megszépítésében. Idén összefogtunk az Aegonnal, és arra készülünk, hogy ismét újjá varázsoljunk egy kertet vagy udvart.

Ha ön tud olyan óvodáról, iskoláról, kórházról, non profit szervezetről,  amire ráférne a zöld varázslat, akkor érdemes jelentkezni az Aegon és az Otthon a kertben közös jótékonysági akciójára.

Az első lépés, hogy küldjenek egy e-mailt a palyazat@kert.tv e-mail címre, amelyben bemutatkoznak, 4-5 fényképet is mellékelnek magukról és a felújításra váró területről, és elmesélik, miért is éppen náluk kellene zöldbe borítani a világot!”

Forrás

 

playground-672991_1920

 

Kár lenne kihagyni egy ilyen szuper lehetőséget!

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!