Balkonada

Itt vannak a Gardenexpo páros belépőjegyek nyertesei

Köszönöm, hogy olyan sokan játszottatok a hétvégén megrendezésre kerülő Gardenexpo és Orchidea Ünnep páros belépőjegyekért. Megtörtént a sorsolás és ahogy ígértem, a nyerteseket emailben értesítettem. 

Páros belépő jegyet nyertek (a sorsolás sorrendjében):

Pap Sándorné
Király Zelma
Vári István
Bors Ferencné
Asztalos Anita 

Gratulálok a nyerteseknek és jó szórakozást kívánok.

Érdemes lesz mindenkinek kilátogatni a Gardenexpora, hisz egy világpremiernek is szemtanúi lehetünk. A teljes sötétben életre kelő kert, a zöld és kék fényben világító 500 növénnyel feledhetetlen élményt ígér. Hosszú évek magyar fejlesztésének eredménye az a speciális kezelés, amivel a növények világítanak a sötétben.

 

Gardebexpo világító virág

 

Teljes mértékben természet- és környezetbarát anyagok használatával sikerült kifejleszteni a flAvatarnak azt a kezelést, melyet követően növényeik világítanak a sötétben. Az eredmény olyan meghökkentő, hogy se fotón, de videón nem lehet igazán visszaadni a látványt, ezt személyesen kell átélni. Egy zárt, fedett, 42 négyzetméteres bemutatókertben 500 világító virágot, zöld növényt helyeznek el az alkotók az orchideáktól a rózsákon át a páfrányokig és egyéb örökzöldekig, hogy minél változatosabb, bujább virágáradatban gyönyörködhessenek az érdeklődők. 

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!