Balkonada

Virágos programajánlók márciusra

Már a madarak is azt csiripelik, hogy itt a tavasz. Ideje, hogy Te is kimozdulj és érezd a tavasz leheletét.

 

tulip

 

Orchidea Kiállítás a Vajdahunyadvárban – 2016. március 11-14 

A hagyományos tavaszi orchidea kiállítás a megszokott magas színvonalon és gyönyörű ritkaságokkal várja a látogatókat. Az idén először négy napos kiállítás a lepkeorchideákat helyezi a középpontba. A hazai és nemzetközi gyűjtők elbűvölő orchideáinak fényét tovább emeli a csodás környezet. Az orchidea kiállítás igazi családi program vásárral egybe kötve, így rögtön beszerezhetjük az újabb szépségeket.

Bővebb információ: www.orchdeatarsasag.hu, www.orchideakiallitas.hu

 

orchid-608172_1920

 

Gardenexpo és Orchidea Ünnep, Papp László Sportaréna – 2016. március 18-20

Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása, a Gardenexpo, 10. alkalommal várja a kertbarátokat friss ötleteivel, hogy ihletet adjon az ideális kert megalkotásához. Az azonos jeggyel látogatható társrendezvénye, az Orchidea Ünnep pedig már harmadik alkalommal kápráztatja el az orchideák rajongóit. 

Jó hír, hogy március 13-ig tartó játékban megnyerheted az 5 db páros belépőjegy egyikét.

További információkat a www.gardenexpo.hu hivatalos oldalon találsz, ahol regisztráció után esélyed lesz megnyerni a rendezvény fődíját, egy álomszép kerti garnitúrát.

 

garden2016_021_web

 

Szedd magad a nárciszt!, Monoszló – 2016. március 26-28

A MagyarProvence levendulabirtok nárciszkertje Húsvét szombaton nyitja meg kapuit. A monoszlói birtokra 7000 tő nárciszt ültettek tavaly ősszel. Szálanként 20 Ft-ért 10 féle nárciszból lehet személyenként legfeljebb 100 szál nárciszt szedni. A nárcisz szedésre három hétvégén nyílik alkalom: március 26-28 (Húsvét szombat, vasárnap, hétfő), április 2-3, április 9-10, naponta 10.00-18.00 között.

További információk a Magyar Provence Facebook-oldalán.

 

szedd

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!