Balkonada

Szerdán nyit Magyarország agrárcsúcsrendezvénye

Az agráripar legnagyobb hazai kiállítását és vásárát rendezik 2016. január 27 és 30 között Budapesten. Összesen 38.000 négyzetméteren, 9 pavilonban vagyis a Budapesti Vásárközpont teljes területén találnak majd érdekes és szakmailag hasznos programot, újdonságot az érdeklődők.

 

agro

 

HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piaci szereplők színe-java megjelenik január végén az AgrárgépShow keretein belül. A forgalmazók nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) újdonságait mutatják be, köztük több Hannoverben díjazott gépet.
Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztika hármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában egyre szélesebb választékot mutat be. Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

Az agrár-szakkiállításokkal ezúttal is egy időben kerülnek megrendezésre a MAGYAR KERT és a SZŐLÉSZET – PINCÉSZET szakkiállítások.
A MAGYAR KERT tematikája a teljes szakágazatot lefedi: a kertek, parkok, kommunális zöld területek tervezéséhez, fenntartásához, megmunkálásához szükséges eszközök és technológiák teljes palettája bemutatkozik majd HUNGEXPO 17-es pavilonjában.
A SZŐLÉSZET – PINCÉSZET szakkiállításon pedig megjelenik majd minden termék, technológia és szolgáltatás, ami a borhoz kapcsolódik, sőt az elmúlt évektől már a pálinkakészítéshez használható eszközök gyártásával, forgalmazásával foglalkozó cégek is szép számmal vesznek részt a rendezvényen. A kiállítás helyszíne ezúttal is a Budapesti Vásárközpont 18-as pavilonja lesz.

A kiállításokat szakmai partnereinek köszönhetően színvonalas előadások kísérik, melyek választ adhatnak az ágazatot érintő aktuális kérdésekre, problémákra.

A 2016-ra ismételten kiírásra került a HAZAI és NEMZETKÖZI TERMÉKFEJLESTÉSI DÍJ pályázata, melyre a kiállítók november végéig adhatták be pályázati anyagaikat. A szakemberekből álló zsűri január elején dönt a díjak odaítéléséről, melyeket az ünnepélyes megnyitó keretében adnak majd át a nyertes cégeknek.

 

Nézd meg a tavalyi kiállítás összefoglaló videóját.

 

Forrás és további információk az agrárkiállítás hivatalos oldalán.

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!