Balkonada

Balkonada születésnapi meglepetés

Pikk-pakk eltelt egy újabb év. Szinte hihetetlen, hogy már két éve, hogy megírtam az első blogbejegyzést. Nem volt épp eseménytelen két év. Ez már a 473. bejegyzés, tehát nem unatkoztam, és Ti sem olvasók, hisz több mint 1.240.000 oldal letöltéssel tiszteltetek meg.

A Balkonada Facebook oldal rajongóinak száma 4.500 fölött van és a Burjánzó balkonok és kertek csoportba is több mint 4.000-en kérték a felvételüket. Blogom több hónapban is bekerült a Cafeblog Top20 legolvasottabb blogja közé.

Rengeteg örömet okozott a bejegyzések írása és nagyon jól esett a sok dicsérő, elismerő szó, amit az olvasóktól kaptam. Köszönöm nektek, hisz nélkületek már nem lenne a blog, valószínű nem írnám, ha a kutya sem olvasná.

Köszönetképpen két ajándékkal készültem. Egyrészt hoztam egy csokrot, amiben reményeim szerint mindenki megtalálja a kedvenc virágát. 

 

én

 

A második ajándékom pedig egy keresztrejtvény. A rejtvénynek van egy számítógépes változata is, ha van kedved játszani, javaslom azt a változatot töltsd ki, hisz ott ellenőrizheted is a megfejtés helyességét és segítséget is kérhetsz. Ráadásul a helyes megfejtés után feltárul előtted a titkos üzenetem is. Egyszerűen csak kattints a képre és indulhat is a rejtvényfejtés. 

 

rejtvény

 

Persze ha gondolod, nyugodtan nyomtasd ki az oldalt és fejtsd meg papíron a rejtvényt. Bármely módot is választod, ne felejtsd el beküldeni a megfejtést az alábbi űrlapon.

 

 

A helyes megfejtők között ajándékokat sorsolok ki, de erről majd később. A megfejtéseket 2016. január 20-án éjfélig várom.

Jó rejtvényfejtést és sok sikert a sorsoláshoz!

Tavalyi születésnapi ajándékomat, a 12 hónap a balkonon könyvemet letöltötted már? Itt megteheted:

http://balkonada.cafeblog.hu/12-honap-a-balkonon/

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!