Balkonada

Flora 2015 Virágkiállítás Kecelen

Régóta vallom, ha nagyon akarjuk, az álmok előbb-utóbb valóra válnak. Már jó pár éve annak, hogy a fejembe vettem, hogy hazánk összes virágos rendezvényét felkeresem. Most a keceli Flora Virágkiállítás felkeresésével egy újabb tételt kipipálhattam a listámon.

 

Kecel15_146

 

Elég hosszú a listám a hazai virágos rendezvényekről, ami szerencsére időnként bővül is, mert újabb települések tarják fontosnak a virágkultúra terjesztését. Régi vágyam volt már, hogy  december elején megcsodáljam a dél-alföldi város, Kecel fazekas találkozóval egybekötött virágpromenádját, de eddig valami mindig közbe szólt. Hol a zord idő, hol egyéb teendőm vitt más irányba. November elején feltételesen beírtam a naptárba a dátumot, aztán egy hétre rá kaptam egy levelet:

“Kedves Nagy Jucó!

Szeretnénk Önnek a 2015. december 4-6. között megrendezésre kerülő keceli FLORA Virágfesztiválra egy meghívót és tiszteletjegyet postázni, amennyiben el tud látogatni hozzánk.
A Facebookon figyelemmel kísérjük a tevékenységét, és nagyon megköszönnénk, ha ismét írna rólunk. Mivel érdeklődésünk, virágos szenvedélyünk közös, szeretnénk személyesen megismerni.

A Facebookon követői vagyunk, a mi oldalunk: https://www.facebook.com/Florakecel

Várjuk szeretettel!

Üdv.:

Gyalogné Klajkó Eszter
rendezvényszervezési és pályázati referens

Kecel Város Önkormányzata”

 

November_155

 

A kedves sorokat tartalmazó levelet igen nagy megtiszteltetésnek vettem és eldöntöttem, az idén már semmiképp nem hagyom ki a kiállítást. Na persze nem a tiszteletjegy miatt, hisz a felnőttek 800 Ft-os belépője igazán megfizethető egy ilyen kiállításért és elenyészik a járulékos költségek (utazás ideje és díjai, stb) mellett. Egyszerűen úgy gondoltam, hogy a tiszteletjeggyel érkezett egy lökés, hogy az idén megvalósítsam egyik álmom.

Ahogy megszokhattátok az utazásaim sosem csak öncélúak, mindig igyekszem a helyszínen készült képeimmel kedvet csinálni a rendezvényhez. Remélem ez most is így lesz, 2015 december 6-án, vasárnap 9 és 18.00 között még megtekinthető a virágkiállítás és vásár.  

 

Kecel15_007

 

Kecel15_009

 

Kecel15_016

 

Kecel15_018

 

Kecel15_038

 

Kecel15_077

 

Kecel15_085

 

Kecel15_093

 

Kecel15_094

 

Kecel15_098

 

Kecel15_105

 

Kecel15_120

 

Kecel15_121

 

Kecel15_128

 

Kecel15_135

 

Kecel15_143

 

Kecel15_145

 

Kecel15_160

 

Kecel15_177

 

Kecel15_187

 

A Flora Kecel 2015 kiállításon készített további fotóimat a Facebookon nézheted meg.

Köszönöm a meghívást és a tiszteletjegyeket a szervezőknek!  

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!