Balkonada

Balkonada adventi kalendárium

Többször mutattam már virágoktól pompázó, díszes ablakokat, most viszont úgy döntöttem, hogy csukott ablakokat hozok. Még hozzá azonnal huszonnégyet. Az, hogy az ablakok titka rejtve marad-e csak rajtad múlik. Minden ablak tartogat egy kis előre bekészített meglepetést, egy írást, egy videót vagy egy üzenetet. Igazi adventi kalendáriumhoz híven az ablakok előre nem nyithatók, az elsőt december 1-én tudod kitárni, az utolsó pedig december 24-én fedi fel titkát.   

 

ablak21

 

Az adventi naptár ősét az 1900-as évek elején egy német édesanya készítette el a karácsonyi ajándékokat türelmetlenül váró kisfiának. Egy kartonlapra 24 csokoládét kötött, amiből a kisfiú minden este megehetett egyet. Az édesanya kedves ötletét tovább gondolva ez a kisfiú találta ki felnőtt korában a ma is ismert adventi ablakos naptárt, amiből hamarosan sikeres üzleti vállalkozás lett.

Itt a blogon, az oldalsávban is december 1-től minden nap kinyílik egy kis ablak egy Balkonádás gondolattal, aminek megnézésére, elolvasására talán az év végi rohanásban is jut egy kis időd és reményeim szerint néhány ötletet is találsz a karácsonyi készülődéshez.

Kattints a dátumnak megfelelő számra (december 1-jén az egyesre) és már látod is a meglepetést!

Nyitogatásra fel!

Update: Az adventi időszak lejárt, így a kalendárium sem tekinthető már meg.

Gyere vissza naponta és nézd meg, mit rejt a következő ablak!

Jó nézelődést és stresszmentes karácsonyvárást kívánok!

Itt leírtam, hogy tudsz egyszerűen és ingyen ilyen adventi kalendáriumot készíteni.

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!