Balkonada

Díjnyertes balkonok

Lassan két évvel ezelőtt azzal a céllal hoztam létre ezt a blogot, hogy saját magam is tegyek azért, hogy közvetlen környezetem zöldebbé és virágosabbá váljon. Azt reméltem, hogy írásaim pár száz emberhez eljutnak és köztük akad majd pár, akik hasonlóan gondolkodva szintén fontosnak tartják, hogy élhetőbbé varázsolják lakóterületüket. Aztán úgy alakult, hogy sokkal több a rendszeres követőm, sőt egyre többen vannak, azok is, akik országosan kiírt pályázatokon sikereket érnek el balkonjaikkal, erkélyeikkel. Ezekből hoztam most párat.

 

Rendszeresen hírt adok a csak budapestiek részére kiírt Balkony Aranya pályázatról, ahonnan az idén három első helyet is elhoztak olvasóim. Gang kategória első helyezettje Vejmola Zoltán lett, akinek VIII. kerületi virágözönjét már júliusban megcsodáltuk.

 

gang22

 

Balkon kategóriában Nagyné Vadady Mária, panelrengetegben található édenkertje érdemelte ki a szakmai zsűri első helyet érő elismerését.

 

nagyné

 

A közönségdíjat az idei évben is a murvafürtök nagy mesterének tartott, csodálatos mediterrán balkonnal rendelkező Kardkovács Árpád szerezte meg.

 

kardkovács3

 

“A legszebb konyhakertek” balkon kategóriájának különdíját Ács-Dósa Mónika nyerte, akinek balkonjáról még nem írtam eddig, pedig a virágok mellett még zöldségeket is termel, sőt még balkon almafája is van. 

 

ács6

 

ács5

 

ács4

 

ács3

 

ács2

 

ács1

 

Gratulálok a megérdemelt díjakhoz és további jó balkonkertészkedést kívánok saját, családjuk és környezetük örömére!

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!