Balkonada

Kuckós ünnepvárás a vintage balkonon

A karácsony egyik legszebb pillanata, amikor a család apraja-nagyja körbeállja a feldíszített karácsonyfát, közösen elénekelnek egy karácsonyi dalt és megkezdődik az ajándékozás. A másik legjobb dolog a karácsonyban maga a készülődés, ami nagyanyáink korában a négy hetes adventi időszakra korlátozódott. Manapság sok otthonban már november elején megkezdődik a ráhangolódás és az üresen tátongó erkélyek is új, ünnepi köntöst kapnak. Kedves olvasónk Kirsten erkélye már karácsonyi díszben pompázik és meleg hangulatával megszépíti a várakozást. Tavasszal már vendégeskedhettünk Kirsten csodálatos vintage erkélyén, most az ünnepek közeledtével újra meghívást kaptunk. Egy ilyen invitálást kár lenne kihagyni!

 kirsten32

 

kirsten20

 

kirsten26

 

 

kirsten21

 

kirsten22

 

kirsten23

 

kirsten24

 

kirsten25

 

kirsten27

 

kirsten28

 

kirsten29

 

kirsten30

 

kirsten31

 

Fantasztikus hangulata van a párnákkal, szőrmékkel, fényekkel, növényekkel kuckóssá varázsolt balkonnak. Jó meleg plédbe burkolózva és forró italt kortyolgatva még a hideget sem érzi az ember. A feltöltődés viszont garantált.

Gratulálok Kirsten és nagyon köszönöm, hogy pár percig újra a vendégeid lehettünk! 

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!