Balkonada

Őszi színek és illatok Brüsszel virágpiacán

Bár mondhatnánk, a virágok mindenhol ugyanolyanok, de valahogy úgy van ez is, mint a szomszéd fűje. Európa más tájain valahogy még a virágpiacok is szebbek, gazdagabbak. Talán a virágok szélesebb választéka és mennyisége miatt érezzük így. Talán azért, mert hazánkban nem is igen találunk csak virágokra specializálódott piacot. Brüsszeli városlátogatások kedvelt célpontja a virágpiac, ahol októberben az ősz pirosló, tüzes színei, az örökzöldek és kertek, balkonok kedvenc őszi virágai uralkodnak. Csodáld meg Te is az ámulatba ejtő ciklámenek, csarabok, krizantémok színkavalkádját! 

 

virág1

 

virág2

 

virág3

 

virág4

 

virág5

 

virág6

 

virág7

 

virág8

 

virág9

 

virág11

 

virág12

 

virág13

 

virág14

 

virág15

 

virág16

 

A sárgára és kékre festett csarabok itt is bántják szemem, de ezeket leszámítva csodálatos virágözön, szívesen elnézelődnék közöttük és biztos nem jönnék haza üres kézzel.

Köszönöm  Juhász Évának a csodálatos fotókat! 

Ajánlom figyelmedbe Éva belga balkon fotóiból készített bejegyzésem is.

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!