Balkonada

Napfürdőzés a belga ablakokban

Nagy utazó olvasónk, Juhász Éva október első hétvégéjét Belgiumban, Brugge-ben és Brüsszelben töltötte. Jó szokásához híven ismét küldött pár csodálatos fotót a blog olvasóinak. A hideg, szürke napokon igazán üdítő látványt nyújtanak a napsugaras, virágos ablakok, erkélyek.

 

belga

 

“A napsütéses idő ajándék volt, októberben Belgiumban nincs gyakran! Szabadidőmben szívesen szervezek ‘low budget’ (alacsony költségvetésű) utakat, ezek zömében Európába szólnak. Nagyon imádok szállást keresni, a legjobb ajánlatokat megtalálni a repülőutakra. Ezt a hétvégi repülőjegyet Brüsszelbe 7.878 Ft ért vettem.” – árulta el Éva az utazásról.

 

belga1

 

belga2

 

belga3

 

belga4

 

belga5

 

belga6

 

belga7

 

belga8

 

belga9

 

belga10

 

belga11

 

belga12

 

belga13

 

belga14

 

belga15

 

belga16

 

belga17

 

belga18

 

belga19

 

belga20

 

belga21

 

belga22

 

belga23

 

Nagyon köszönöm Éva a gyönyörű fotókat és kívánom, hogy továbbra is ügyeskedj a szállás és repülőjegy keresésben. Na és a fényképezés se maradjon el!

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!