Balkonada

Állíts ki az Őszi Kertészeti Napokon! – Pályázat diákoknak

A Budapesti Corvinus Egyetem őszi kiállítására általános és középiskolás diákok virágos-készítményeit várják. A beküldött alkotásokat a K épület Dísztermében állítják ki a 20. alkalommal megrendezésre kerülő Őszi Kertészeti Napok keretében. A zsűri által legszebbnek ítélt művek gazdái tárgyjutalomban részesülnek. 

 

still-life-930757_1280

 

Az Őszi Kertészeti Napokon bármely általános vagy középiskolás diák kiállíthatja saját készítésű 

  • őszi hangulatú „virágos-terméses” készítményét,
  • őszi levélszíneződés témájú színes rajzát,
  • őszi kert témájú színes rajzát.

A személyenként legfeljebb 2 db „virágos-terméses” készítmény mintegy 20×20 és 40×40 cm közötti alapméretű és legalább nagyobbrészt terméses anyagú, valamint terített asztalra helyezhető legyen.

A személyenkénti legfeljebb 2-2 rajz egy (A4) vagy két iskolai rajzlap méretű (A3) és felfüggesztve is elhelyezhető legyen.

Kérjük, hogy a készítő nevét, címét, iskoláját, de legalább osztályát, valamint készítményének/rajzának az elnevezését jól olvashatóan, lehetőleg ötletes formában tüntessék fel, és külön mellékeljék az elérhetőségét.

A pályaműveket a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Campusán (XI. ker. Budapest, Villányi út 29-43.) K épület Dísztermében,  2015. október 15-én (csütörtökön) déltől lehet leadni a hétvégi kiállításra. A látogatók 2015. október 16-18 között nézhetik meg a pályamunkákat.

A kiállított készítményeket/rajzokat zsűri értékeli, a legjobbak készítői tárgyjutalomban is részesülnek. A díjkiosztásra 2015. október 18-án 15.30-tól a K épület Dísztermében kerül sor.

Vasárnap 18.15 és 20.30 között vihetők el a kiállított alkotások (a visszamaradók ezután felszámolásra kerülnek).

 

color-445324_1280

Jelentkezés és további információk:
Élő Anna technika szakos tanár
Elérhetőségei: 06-20-256-6837, keloanna@freemail.hu

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!