Balkonada

Keresik az ország legszebb kertjét – Pályázat

A Tectona Grandis Kertberendezés kert- és fotópályázatot hirdet „Mutasd meg a kerted” címmel Magyarország legszebb kertjének megtalálására. Olyan Magyarországon készült fotókat várnak, amik egy terasz, egy kert vagy erkély növényvilágát mutatják be vagy érzékeltetik az ott eltöltött kellemes percek hangulatát. A pályázat a szépen berendezett környezetre és annak örömeire helyezi a hangsúlyt, ezért életképeket várnak, nem pedig közeli felvételeket az ott található növényekről, tárgyakról. A pályázat a kertről, a kert által közvetített életérzésről szól, ezért az elbíráláskor nem a kép fotóművészeti tartalma képezi a zsűrizés alapját. Tiéd a legszebb kert? Mutasd meg és nyerj!

 

terrace-435083_1280

 

Az első három helyezett nyereménye egy Tectona Grandis vásárlási utalvány.

Készíts legalább 4 képet kertedről, teraszodról vagy erkélyedről, küldd el a fotókat, hogy Tiéd legyen a legjobbaknak szánt nyeremények egyike:

1. helyezett: 100 000 Ft-os vásárlási utalvány, és lehetőség arra, hogy bemutassák kertedet 2016-os Selection katalógusban
2. helyezett: 50 000 Ft-os vásárlási utalvány
3. helyezett: 25 000 Ft-os vásárlási utalvány

A Pályázónak az info@tectonagrandis.hu e-mail címre el kell küldenie minimum 4, maximum 7 db fotót legkésőbb 2015. augusztus 31. éjfélig, megjelölve az ingatlan címét (irányítószám, valamint város/település megadása kötelező), ahol a képek készültek.

Olyan képeket várnak, amelyek bemutatják az ingatlan kültereit (legyen szó teraszról, erkélyről, vagy kertről), láthatóvá teszik annak elrendezését, érzékeltetik hangulatát, vagy az ott eltöltött kellemes pillanatokat örökítik meg. A pályázat elsősorban a berendezett élettérről, a kertről szól.

 

couple-474300_1280

 

A pályaműveket 2015. szeptember 15-ig bírálja el a zsűri, kiválasztva a három legszebb kertet bemutató anyagot. Az eredményt szeptember 15-én teszik közzé a facebook oldalukon, valamint a tgselection.hu oldalon, emellett pedig e-mailben értesítik a nyerteseket. 

A pályázati kiírás elérhetősége:

http://www.tgselection.hu/mutasdmegakertedszabalyzat.pdf

 

children-670669_1280

 

Készítsd a fotókat és nyerj! Aztán ha nyertél a pályázaton, ne felejts el értesíteni bennünket sem, hogy mi is beszámolhassunk az örömhírről és bemutathassuk hazánk legszebb kertjét! 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!