Balkonada

Titkos oázis a budai erkélyen

Élénk virágszínek, finom tónusok és díszes levelek jellemzik a budai erkélyt, amiből az utcáról szinte semmi nem látszik. A csodás színpompa rejtve marad a járókelők kíváncsi szeme elől, a tulajdonosoknak viszont annál nagyobb örömet okoz. A bokros és lefelé csüngő növények összeválogatása és társítása szakértelemről és határtalan növény szeretetről árulkodik. Rövid életű szépségek és több évig díszítő növények együtt biztosítják, hogy minden évszakban “zöld” legyen az erkély.  Nézd meg milyen augusztusban a látványos sokoldalúság!  

 

pintér1

 

Pintér Márta olvasónk erkélyét már áprilisban is csodálattal néztük és nem győzünk álmélkodni, hogy mostanra mennyit nőttek a növények.

“Ágaskodva, a lombok közt jól rázoomolva az utcáról…”

 

pintér11

 

pintér12

 

pintér13

 

“Kedvünkre alakul a balkon, – bár a legnagyobb muskátlikat elpusztították a viharok, mégis sok strapabíróbb virág terjed a napsütésben. Egész meglepett ma, hogy milyen keveset lehet ebből látni az utcáról! Csak ágaskodva, a lenti, utcai kerítés fái mögül kukucskálva, egy kicsit a színekből. Szóval titkos oázisunk lett. ..!”

 

pintér10

 

pintér2

 

pintér3

 

pintér4

 

pintér5

 

pintér6

 

pintér9

 

pintér8

 

Nagyon köszönjük Márta, hogy ismét betekinthettünk a titkos oázisba! 

Ugye Te is kedved kaptál egy ilyen kis rejtett zughoz? Van már és szívesen megmutatnád?Várom szeretettel!

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz!

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!