Balkonada

Úszó virágparádé Hollandiában

A fél magyarországi területű Hollandiában az év minden szakában belebotolhatunk egy virágos felvonulásba. Augusztus első hétvégéjén a háromnapos Westland Úszó Virágparádé (Varend Corso Westland) kínál egyedülálló és feledhetetlen élményt. Légy részese Te is a megkapó látványnak Piet van Kampen káprázatos fotóinak köszönhetően! 

 float5

 

A holland régió, Westland a világ legnagyobb üvegházakkal borított mezőgazdasági területe. Az évente megrendezett felvonulás az üvegházakban termelt egészséges és friss termények bemutatását és népszerűsítését szolgálja.   

 

float1

 

float2

 

Az eseményt évről évre mintegy 400 önkéntes szervezi: virágkötők, matrózok, zenészek, előadóművészek. A pompás virágokkal, növényekkel, gyümölcsökkel és zöldségekkel feldíszített hatvan hajó a fontosabb mezőgazdasági központokat érintve kb. 70 kilométeres utat tesz meg a csatornákon. A csodálatos képeket elnézve a több mint 300.000 néző az idén sem csalódott! 

float3

 

float4

 

float5

 

float6

 

float7

 

float8

 

float9

 

float10

 

float11

 

float12

 

float13

 

float15

 

float14

 

float16

 

float17

 

float18

 

float19

 

float20

 

float21

 

float22

 

float23

 

float24

 

float25

 

float26

 

Köszönöm a fantasztikus fotókat Piet van Kampen-nek!

További információért látogasd meg az Úszó Virágparádé hivatalos oldalát, további képekért pedig keresd fel Pinterest albumomat.

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz!

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!