Balkonada

Csontváz virág, a hűsítő szépség

A távoli Ázsiában létezik egy csodás kis virág, aminek a látványa a kánikulában igazi enyhülést hoz. A Diphylleia Grayi, közismert nevén skeleton, azaz csontváz virág eső hatására átlátszóvá, jeges hatásúvá válik. Hűtsd le magad Te is a természet csöppnyi ékkövével!

 

csontváz4

 

A Japán és Kína nedves, erdős hegyoldalaiban őshonos csontváz virág apró fehér szirmai tavasszal jelennek meg. Az esőcseppek hatására a szirmok fokozatosan elvesztik fehér színüket és üvegszerűvé, átlátszóssá válnak. A nedvesség felszáradása után aztán ismét eredeti színűkben pompáznak. 

 

csontváz3

 

csontváz2

 

csontváz

 

csontváz5

 

Sikerült egy kicsit lehűteni magad?

Forrás

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz! 

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!