Balkonada

Tüneményes vintage erkély Németországból

A vintage stílus már évekkel ezelőtt meghódította a szíveket, igen kedvelt lett a lakberendezés terén. A régi vagy annak látszó bútorokat az újakkal bátran ötvöző stílus nem sokáig maradt a lakás falain belül. Hamar népszerű lett a nappali meghosszabbítására szolgáló balkonokon is. A szolid, elegáns színű bútorokkal és a puha, színes textíliákkal hangulatos kis zugok alakíthatók ki, ahol minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz, ellazuláshoz. 

 

kirsten9

 

A kiegészítőként használt természetes hatású tárgyak, a natúr vagy fehér kaspók, kosarak, kalitkák megbolondítása virágmintákkal, némi fémes csillogással otthonos enteriőrt eredményez. A vidámságról a régies hatású berendezési tárgyak mellé helyezett rongyszőnyegek, színes kaspók, csipkék gondoskodnak. A nosztalgikusnak is nevezhető stílusban nincsenek pontos szabályok, bátran alkalmazható minden, ami az összhangot, az idillt nem borítja fel. Nyugodtan lehetünk kreatívak, a régi tárgyaknak teljesen új funkciókat adhatunk. Merjünk nyugodtan olyan technikákhoz nyúlni, mint a antikolás vagy dekupázs.

A napokban egyik kedves olvasóm (mivel nem tud magyarul talán azt is mondhatnám, hogy nézelődőnk) Kirsten Oberhausenből, Németországból küldött képeket csodálatos vintage stílusú erkélyéről. A nem túl nagy, csupán 3,60*1,15 m területű balkon felettébb hívogató. A berendezési tárgyak harmonikus színeihez nagyon jó ízléssel választotta a növényeket is. Szívesen elkávézgatnék itt vagy akár munkahelynek is eltudnám képzelni.  Igazán inspiráló környezet lenne az újabb blogbejegyzésekhez. Kukkants be Te is Kirstenhez!  

 

kirsten

 

kirsten2

 

kirsten3

 

kirsten4

 

kirsten5

 

kirsten6

 

kirsten7

 

kirsten8

 

Kirsten10

 

A konzerves doboz virágos kaspó képében éledt újjá dekupázs technikával Krisztin ügyes kezei alatt. 

 

Kirsten11

 

Gratulálok Kirsten ehhez az elbűvölő balkonhoz és sok itt eltöltött boldog percet kívánok!

Danke Kirsten!

 

Szeretnél támogatni, hogy hasonló cikkeket írjak? Kérlek szavazz rám, Nagy Jucóra Az Év Anyavállalata versenyben. 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz!

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!