Balkonada

Szavazz Nagy Jucóra az Év Anyavállalata 2015 versenyben

Vettem a bátorságom és elindultam a Gazdagmami.hu által idén már 6. alkalommal meghirdetett Év Anyavállalata 2015 versenyen. Az előző években 35 év alatti, legalább egy hat év alatti gyermekkel rendelkező vállalkozó nők indulhattak csak. Legnagyobb meglepetésemre viszont az idei évben egy új kategóriát is bevezettek azok számára, akik 45 éves koruk felett indítottak vállalkozást. Úgy gondoltam, ha már ebbe a kategóriába beleférek, nem hagyhatom ki az óriási lehetőséget.

 

Nagy Jucó virágos

 A bloggolás számomra egy szenvedély, de a megélhetésemet a 2014-ben indított Virágutazó vállalkozásom szolgálja. Ezutóbbival neveztem a három fordulós versenybe. A második fordulóba az a 10 jelentkező jut, akinek a legtöbb közönségszavazatot sikerül elérnie a szavazás végéig, azaz 2015. április 30-ig. A legtöbb szavazatot elért jelentkezők közt aztán újra indul a szavazós verseny. A legtöbb szavazatot elért versenyző kapja a közönség díjat. 

A kezdő, haladó és a +45 kategóriában összesen 137 vállalkozó nő vesz részt. Igen színvonalas a mezőny, szuper verseny társakkal kell megküzdeni. Igazán vonzó számomra az is, hogy az utolsó körben egy szakmai zsűri dönt a díjak oda ítéléséről. A kategóriánkénti első helyezett díjai: 

1. egy Android tablet pc
2. oklevél, ami bizonyítja, hogy megszerezték a verseny szakmai díját.
3. ismertség: egy exkluzív riport a Gazdagmami blogon, amelyet sajtóközleményként is kiadnak, bemutatkozási és kiállítási lehetőség 2015. május 22-én a Gazdagmami.hu Üzletanyu konferenciáján

Ezen felül külön díjak is várnak a legügyesebbekre.

Számomra nem a díjak jelentik a fő motivációs erőt, nem a szuper nyeremények sarkalltak arra, hogy megmérettessem magam. Tudom, hogy a végső győzelemre esélytelen vagyok és nem is érdemelném meg, hisz sokkal tapasztaltabb, sikeresebb vállalkozók vannak a mezőnyben. Nem is ezért indultam. Egyszerűen csak  nagyon jó bemutatkozási lehetőségnek találom. A jelentkezésem hozzásegít ahhoz, hogy egy kicsit reflektorfénybe kerüljek, jobban megismerjenek engem és a vállalkozásomat. Egy fantasztikus lehetőség, amit egy vállalkozó nem hagyhat ki. Veszteni valóm nincs, hisz ez egy olyan tiszteletre méltó kezdeményezés, amin minden induló csak nyer. 

Miért szavazz rám?

Rendíthetetlen hittel és lelkesedéssel munkálkodom a virágkultúra megismertetésén és megszerettetésén. Szavazatoddal hozzásegítesz álmom megvalósulásához, hogy minden háztartásban hetente legyen friss virág, a gyermekek már pici korukban megismerjék és megkedveljék a kertészkedésben rejlő örömöket, a természet szeretete és óvása mindenki számára fontos és követendő érték legyen.

 

Természetesen szeretnék minél jobb helyezést elérni, amihez minden támogató szavazatra szükségem van. Megköszönöm, ha szavazatoddal Te is segítesz ebben.

A lenti kép vagy az alatta lévő link elvisz a szavazás oldalára, ahol a nevem alatt található tetszik gombot kell megnyomni, majd pedig a megerősítem feliratra kattintani. Előfordulhat az is, hogy egy felugró ablakban újabb tetszik gomb megnyomása szükséges. Csak akkor érvényes a szavazás, ha a számláló növekedett és a kis Facebookos profilképed is megjelenik a szavazók képei közt. Leírva bonyolultabb, mint megcsinálni.

 

Szavazás:

 

vállalkozás

 

Ha nem látod a képet, kérlek kattints erre a linkre:

http://www.gazdagmami.hu/az-ev-anyavallalata-2015#65

 

Köszönöm az erőt és hitet adó szavazatodat! 

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz! 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. diamia8 says:

  Szia,
  Elvileg szavaztam, de elég furán viselkedett. Látod, ha valaki szavazott? Megnéznél, hogy sikerült-e?
  Köszi:Klaudia

 2. Nagy Jucó says:

  Nagyon köszönöm Klaudia! Nem tudom megnézni, hogy kiszavazott. A fura viselkedésre többen is panaszkodtak. Ha a tetszik mellett látsz egy pipát(vagyis nem tudsz újra szavazni) és látod a kis profilképed, akkor sikerült a szavazás.
  Nagyon köszönöm, ha leellenőrzöd és megpróbálod újra.
  Virágos szép napot kívánok: Nagy Jucó


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!