Balkonada

Balkonada születésnapi játék utóélete

Az egész még januárban, a Balkonada blog egy éves születésnapján kezdődött. Az születésnapi játék egyik nyereményét a Dabason található Czeróczki Díszfaiskola ajánlotta fel. A nyeremény sorsolás még januárban megtörtént, az ajándék pusztaszil csomag átadása az időjárás miatt azonban akkor nem történhetett meg. A tavaszi fagyok elmúltával most vált alkalmassá az idő arra, hogy a gyorsan növő, gyönyörű sövénnyé nevelhető szilek az új tulajdonosukhoz, a végső helyükre kerüljenek. Bár a nyereményt biztosító kertészet vállalta volna az ajándék postázását is, a boldog nyertessel úgy döntöttünk, hogy elutazunk Dabasra és személyesen vesszük át a vesszőket. A kis kiruccanást egyáltalán nem bántuk meg, Gyönyörű tavaszi időben kedves emberek és csodálatos virágok vártak bennünket.

 

Dabas_018

 

Dabas_020

 

Dabas_021

 

Dabas_001  

Dabas_002

 

Dabas_012

 

Dabas_014

 

Dabas_007

 

Dabas_008

 

Dabas_011

 

Dabas_013

 

Dabas_015

 

Dabas_017

 

Dabas_022

 

Dabas_024

 

Dabas_025

 

Dabas_026

 

 

Dabas_032

 

 

Dabas1

 

 

Kellemes időt töltöttünk el a gyönyörű növények közt. Fő kalauzunk a Szklenárik-Czeróczki Zsuzsanna kertészmérnök volt, aki egyben a Kerti tippek blog szerzője is. 

Ha Dabason jársz, mindenképp ugorja be a Bartók Béla út 99-be. Messzinek találod? Nézz szét a webáruházukban, ahol akár pusztaszil megrendelésre is lehetőséged van. 

Köszönöm még egyszer a Czeróczki Díszfaiskolának a felajánlott nyereményt és nyertesnek pedig sok örömet kívánok a nyeremény növényeihez.

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz! 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!