Balkonada

Julianne Moore varázslatos kertje

Julianne Moore, a friss Oscar-díjas színésznő elkötelezett természetbarát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az idei Oscar-gála színfalak mögötti zöld szobájának kialakításában is tevékenyen részt vett. A hírességek számára kialakított pihenő szoba berendezéseinek és bútorainak kiválasztásában segédkező filmsztár tapasztalt a színfalak mögötti várakozásban, hisz az idei már az ötödik Oszkár jelölése volt. A dekorálás olyan jól sikerült, hogy végre az áhított szobrocskát is meghozta számára. Briliáns játékával a Still Alice című Alzheimer-dráma főhősének megformálásáért a legjobb színésznő díját zsebelhette be. Az Architectural Digest építészeti magazin még az 2012-ben bemutatta a  most 54 éves sztár New York-i otthonának kertjét. A kert időtálló, varázslatos, akár csak a gazdája. Kukkants be Te is. Érdemes!

 
20150223moore-julianne-los-angeles-2015

Julianne Moore, legjobb színésznő 2015

 A ház hátsó kertje letisztult, egyszerű. Mentes mindenféle csillogástól. A kövek, a rengeteg zöld, a víz igazi oázissá varázsolják.  

 

Julianne3

 

A tervezők bátran játszottak a formákkal. A szögletes, rideg kövek meglágyulnak és szinte megszólalnak a kerekre nyírt bukszusok tövében.

 

Julianne1

 

A házfalra felfuttatott növények, az ágas-bogas fészek a természet közeliség érzését erősítik.  

 

julianne7

 

Sehol egy hivalkodó szín, egy oda nem illő tárgy. Minden a természetről, annak szépségéről árulkodik.

 

julianne6

 

A lassan csordogáló víz, a fényes kavicsok látványa tovább fokozza a harmóniát. Elég csak ránézni az apró részletekre és az ember garantáltan elfelejti minden búját, bánatát.

 

Julianne5

 

Julianne4

 

A kertben kialakított szintek szintén a természetesség érzetét sugározzák. 

 

Julianne2

 

A színésznő öltözéke, természetes bája tökéletes összhangról árulkodik.

 

julianne8

 

Forrás

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!