Balkonada

Fogd a kerted és vidd – mobil kertek újrahasznosítással

A jó pár éve népszerűvé vált magaságyások számos előnye közül talán a legfontosabb, hogy a viszonylag kis helyen nagy mennyiségű növény termesztését teszik lehetővé. A kertészkedést megkönnyíti, hogy nem kell mélyre hajolgatni, ráadásul a növények is gyorsabban, egészségesebben fejlődnek. Az egyszerűbb, kényelmesebb ápoláson túl kevesebb kártevővel találkozunk az emelt magasságban és sok csapadék esetén a pangó víztől sem kell tartani. A  magaságyásnak minimum 40-60 cm mélynek kell lennie, az ideális hossza és szélessége pedig 100-200 cm. Úgy kell elhelyezni, hogy minden oldalról hozzáférhető, megközelíthető legyen. Kiselejtezett, méretes használati tárgyakat is nyugodtan bevethetünk a kiskertként. Hátha ezeket még négy kerékkel meg is bolondítjuk, igazán praktikus, hordozható, könnyen mozgatható mobil kertet kapunk. Szerintem ezek a képek a Te fantáziád is beindítják.

 

mobil1

 

mobil2

 

mobil3

 

mobil4

 

mobil5

 

mobil6

 

mobil7

 

mobil8

 

mobil9

 

mobil10

 

mobil11

 

mobil12

 

Itt vagy még? Vagy már elindultál a nagyi padlására melegágyás alapot bogarászni? Szívesen vesszük, ha velünk is megosztod, milyen kincset találtál.

A képekért köszönet az Otthon a kertben Facabook oldalának.

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!