Balkonada

Ami még a kerti törpénél is borzalmasabb

Akár kertről, akár balkonról van szó, kizárólag növényektől még nem válik lakályossá. Az ízlésesen kiválasztott kiegészítők funkciójuk mellett optikai hatást is kifejtenek. A térbe jól beleillő dekorációs elemek szinte láthatatlanok, nem nyomják el a növényeket, inkább erősítik azok hatását, kiemelik szépségüket. A visszafogottság, az egységes stílus a harmónia alapja. Egy-két furcsa, sőt hátborzongató figura az egész kert képét tönkreteheti. Katától kaptunk két zombi törpe képet, amit csak erős idegzetűeknek ajánlok.

 

Tatavirág_095

 

A kerti törpék bejegyzésem is már azért született, mert a kerti törpe ciki vagy cuki kérdésem eléggé megosztotta az embereket. A többség inkább cikinek tartotta a törpéket, mint a kert ékeinek. Voltak, akik cukinak találták az aranyos kis lényeket, sőt többségük a minél több, annál jobb elvet vallotta. Bár akkor ez egyéb kerti dekorációs állatokra, hattyúk, gólyák, szarvasok, szurikáták, békák, stb nem tértem ki, azokkal kapcsolatban is érkeztek vélemények. Nem gondoltam, hogy bemutatott törpéknél elrettentőbb lényeket is gyártanak. Már pedig a zombi törpéket semmi nem tudja überelni!     

 

Zoli egy szerethető, kimondottan télre ajánlott törpe kollekciót küldött Hófehérkével együtt. 

 

törpék

 

De ennyi bevezető után térjünk a lényegre. Jöjjenek a zombi törpék és a hozzájuk kapcsolódó vélemények név és minden féle kommentár nélkül.

“Én zombi kertitörpét szeretnék majd. A simák nem tetszenek, de egy földből félig előmászó törpe vicces és megdöbbentő és én szeretem, ha az emberek megdöbbennek, vagy csóválják a fejüket, mert nekik eszükbe nem jutna ilyesmi.”  

 

törpe2

 

“Borzalom.”

“Rémálom! Aki ezeket kitalálta, és megcsinálta, na, nem szívesen lennék a közelében…”

“Ó Te jó ég!”

zombi2

 

“Ez király!”

“Hát ez nem az a törpe amit én szeretek. Ez borzalmas!!!Horror!!”

“Nem csúfítanám el a kertem belük.”

 

zombi3

“Morbid.”

“Undormány.”

“Szegénykék olyan csúnyák, hogy a virágok nem fognak kivirítani.”

 

zombi4

“Szegény törpök nem jutott nekik virágoskert, bosszút álltak.”

“Kreatív, de borzalmas.”

“Na ne.”

“The walking dead rajongóknak.”

 

zombi5

 

“Rémes.”

“Fiam imádná.”

“Az zombi kertitörpe-asszony kicsit erős, azt valami rejtekhelyre tenném, nem premier plan-ba, de a flamingós az király. “

 

törpe1

 

zombi

 

Te mit szólsz hozzájuk? Bevállalnád valamelyiket? Én továbbra sem kaptam kedvet a törpékhez. Zombikhoz meg főleg nem. Egy biztos, aki ezeket bevállalja az meghökkenti a környezetét rendesen. Sok dicsérő szóra pedig ne igen számítson.  

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!