Balkonada

Orchidea kiállítás Németországban

Nem vagyok semmi jónak az elrontója. Akarattal legalább is nem. Nem állítom, hogy mindig mindent ideálisan, hibátlanul csinálok, de törekszem rá. Megbántani soha senkit nem áll szándékomban és fontosnak tartom, hogy minden nap nyugodt szívvel hajtsam álomba a fejem. Valahogy úgy, ahogy Teréz anya megfogalmazta: “Soha ne engedd, hogy valaki ne legyen boldogabb a veled való találkozás után, mint előtte.” Bár mennyire is igyekszem ezt az intelmet betartani, nem mindig sikerül. Talán épp azért kezdtem el a blogírást, mert így egy kicsit megnyugtathatom a lelkiismeretem: tettem valamit azért, hogy legalább pár embernek néhány örömteli percet okozzak. Mostanában egyre könnyebb helyzetben vagyok, szinte nincs olyan nap, hogy ne kapták újabb blogbejegyzés ötletet és inspiráló képeket. Gyakran épp az a gond, hogy a bőség zavarától szenvedek, nem tudom melyik ujjamat harapjam. És persze ez azt is jelenti, hogy naponta több olyan emberrel találkozom, aki elmondhatja magáról, hogy nekem és rajtam keresztül blog olvasóinak is szerzett néhány boldog percet. Most épp a Németországban élő Márton Andreának szól a köszönet, aki orchidea kiállításon járt és nekünk is küldött csodálatos fotókat.

 

orchidea18 

orchidea

 

orchidea2

 

orchidea4

 

 

orchidea3

 

orchidea5

 

orchidea6

 

orchidea7

 

orchidea8

 

orchidea9

 

orc

 

orchidea1

 

orchidea10

 

orchidea11

 

orchidea13

 

orchidea12

 

orchidea14

 

orchidea15

 

orchidea16

 

orchidea17

 

Bízom benne, hogy továbbra is csak azért fog fájni a fejem, hogy a sok küldött fotóból mit jelentessek a blogon és még sokáig lesz lehetőségem arra, hogy pár örömteli percet közvetítsek.

Nagyon köszönjük Andrea a fotókat!

 

Szeretnél többet tudni az orchideákról? Ajánlom figyelmedbe a lepkeorchidea gondozásának trükkjeit és Boti szépséges orchideáinak titkait.

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!