Balkonada

Balkonada születésnapi játék: újabb nyeremények

Egy hete tart a Balkonada blog egy éves születésnapi játéka. Szépen gyűlnek a játékra küldött válaszok és örömmel jelenthetem, hogy újabb ajándék felajánlások is érkeztek.

Bakonyi Betti a Kreatívotthonbolt.hu DekorAngyala valamennyi Balkonada olvasó részére letölthetővé tette egy asztaldísz készítésének lépésről-lépésre leírt fortélyait tartalmazó könyvet.

Ne szalaszd el a lehetőséget! Kattints a képre vagy az alábbi linkre és már is letöltheted a képekkel illusztrált leírást:

http://kreativotthonbolt.hu/viragrecept_neked

 

virag-recept-fooldal

 

Szintén Bettinek köszönhetően egy szerencsés nyertes a képen látható virágtartó szettel gazdagodhat.

 

nyeremeny-juco 

A játék sikerén felbuzdulva Szklenárik-Czeróczki Zsuzsanna, a Jáde Virág & Dekor kertésze és virágkötője egy újabb ajándékot biztosított a játékhoz. Egy szerencsés játékos a képen látható tavaszi kopogtató boldog tulajdonosa lehet.

 

jade

 

Nagyon köszönjük ezeket a felajánlásokat is!

A játékban eddig már ketten nyertek általam felajánlott Balkonada nyereményt. Az egyiket a leggyorsabb játékos, Nagy Krisztina, a másikat pedig Szabó András, aki egy a Burjánzó balkonok csoportban feltett kérdésre adta meg legelőször a helyes választ. A Balkonada nyeremények közül is egy még gazdára vár, érdemes tehát figyelni a Balkonada Facebook oldalt és a Burjánzó balkonok Facebook csoportot is. 

Ne feledd továbbá, hogy a játék január 25-ig, vasárnapig tart. A játékban egy játékos többször is résztvehet, hogy ezzel is növelje nyerési esélyét. Érdemes játszani, hisz a most bemutatott nyereményeken túl gazdára vár még az elsőként beharangozott három nyeremény is.

Hajrá és sok sikert a játékhoz!

 

 

A játék eredményhirdetésére 2015. január 26-án, itt a blogban kerül sor.

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!