Balkonada

12 hónap a balkonon – letölthető könyvecske

Itt van , megérkezett. Mióta bejelentettem, hogy készül az éves balkon teendőket bemutató, ingyenesen letölthető elektronikus könyv, egyre többen érdeklődnek, hogy mikor lesz már elérhető. Nem titok, hogy megjelenését a Balkonada blog egyéves születésnapjához időzítettem. Holnap lesz egy éve, hogy útjára indítottam a blogot. A születésnap méltó megünneplésére értékes nyereményekkel kecsegtető  játékot ígértem. Amolyan előajándékként, ha úgy tetszik bemelegítésként a mai nap elérhetővé teszem a könyvet.  

 

borító_kész

 

A 27 oldalas, az egész évi balkon teendőket összefoglaló elektronikus könyv kezdő és haladó balkonkertészeknek egyaránt hasznos lehet. A könyvecskét az alábbi űrlap kitöltése után tudod letölteni.  Jó olvasgatást és balkonkertészkedést kívánok!

 

 

Ne felejtsd el holnap is megnézni a blogot, hisz indul a születésnapi játék!

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!