Balkonada

Balkonada blog születésnapi ajándékai

Bármilyen hihetetlen, a héten már egy éves lesz a Balkonáda blog. Legyen ez egy rendkívüli születésnap. Legyen most az, hogy nem a szülinapos kap ajándékot, hanem a lelkes olvasók, a velem együtt ünneplők.  Az elmúlt időszakban annyi sok szépet és jót kaptam, ideje meghálálni.  

Mint ígértem, az évforduló kapcsán egy tíz napig tartó játékot hirdetek. Sokat gondolkodtam, sőt a Burjánzó balkonok csoportban közvélemény kutatást is tartottam, hogy milyen típusú játék legyen. Végül arra jutottam, hogy azokat sem szeretném kizárni a játékból, akik nincsenek a Facebookon, azért egy egyszerű, könnyen teljesíthető feladatot találtam ki. A játék kihirdetésére még várni kell. Na nem sokáig, csak csütörtökig, akkor lesz ugyanis pontosan egyéves a Balkonada blog. Javaslom mindenképp gyere vissza csütörtökön, sőt már holnap is! Hidd el nem fogsz csalódni!

 

grass-339610_1280

 

A 10 napig tartó egyszerű játékban bárki részt vehet, sőt akár többször is játszhat a nagyobb esély reményében. A játékosok között sorsolást tartunk majd, így dől el a nyertesek kiléte. A játékról egyelőre ennyit árulok el, viszont a nyeremények egy részéről már most lehullik a lepel.

Lesz egy ajándék, amit mindenki megkaphat. Sőt mi több, ez már holnap elérhető lesz itt az oldalon. Ne felejts el holnap is visszanézni!

Túlzást azt állítani, hogy most csak én adok ajándékot. Amint szóba került, hogy játékot fogok indítani, rögtön jelentkezett három nagylelkű szponzor, akik hasznos és értékes nyereményeket ajánlottak fel a nyerteseknek. Magam részéről bármelyiket szívesen elfogadnám, de hát ugye a játékban a szervezők és hozzátartozóik nem vehetnek részt. 🙁   

 

A Tatabányai Oázis kertészetnek és a Pataki kertészetnek, onnan is Patakiné Csuta Krisztinának köszönhetően első szerencsés nyertesünk a képen látható balkonkertészkedős csomagnak örülhet.   

 

pataki

 

A Bokréta Virág és Kert tulajdonosa, Ott Bernadette a nyertes fotói alapján készített kertfelmérési szakvélemény elkészítését ajánlotta fel. Nagyon sok ötlet gyűjthető a Bokréta virág és kert Facebook oldalán, javaslom keresd fel.  

 

detti

 

A Czeróczki Díszfaiskola és Jáde Virág & Dekor nevében Szklenárik-Czeróczki Zsuzsanna  100 db pusztaszilt ajándékoz egy szerencsésnek.  A szil sokoldalúan felhasználható, igénytelen és igen gyorsan növő növény. A nyereményből kb. 20 méternyi gyönyörű sövény készíthető.  

 

szil

 

Nagyon köszönjük a csábító nyereményeket! Magam részéről nehezen tudnék választani.

A további nyeremények egyelőre maradjanak titokban. Az egyikhez már csak egyet kell aludni, holnap elárulom!

Várlak szeretettel holnap egy mindenki számára elérhető azonnali ajándékkal és csütörtökön, a játék kezdő napján is! 

 

Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.   

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok Facebook csoportunkhoz

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!