Balkonada

Tulipán virágzás extra virágosan Hollandiában

Csodálatos virágos utazásra invitállak, ezúttal nemcsak virtuálisan. Hollandia – a  fél magyarországnyi területű ország – minden évszakban tartogat szépségeket, meglepetéseket az odalátogatóknak, de talán tavasszal a legkülönlegesebb. A végtelen hosszúságú tulipánföldek, a virágos parkok feledhetetlenné teszik az utazást. Mi erre most ráteszünk még egy lapáttal.

 

keu3

A PROKO Travel utazási irodával közösen egy virágos programokkal teli utazást terveztünk, aminek a csúcspontja Keukenhof, a fantasztikus virágpark meglátogatása lesz.  A 32 hektáros parkra szinte egy egész napot szánunk, szemben a csoportos utazásoknál megszokott három órás tartózkodással.

 

keu

 

A 2015 áprilisi hat napos  út során az Európa legnagyobb virágos kertjének felkeresése mellett profi idegenvezetőnkkel megtekintünk egy fantasztikus virágárverést, sajtkészítő üzemet, fapapucsfaragót, hangulatos városokban sétálunk. 

 

Brüsszel_067

 

Az autóbuszos utazás programja:  

Április 23. Cs :Budapesti indulással, rövid pihenőkkel utazás első szálláshelyünkig
Utazás Ausztrián keresztül Németországba.

Április 24. P. : Luxemburg – Brüsszel
Délelőtt utazás Németországon keresztül. Luxembourgban megállás, gyalogos városnézés: nagyhercegi palota, székesegyház, parlament, városháza, főtér. Gyönyörködhetünk Luxembourg elegáns városában. Lesz szabadprogram, amikor lehet emlékeket vásárolni erről a kicsi, de hangulatos városról.
 
 
Luxemburg

Luxemburg

 
Április 25. Sz. : Keukenhof
Várhatóan 10-kor érkezünk a virágparkba és 16-ig maradunk. A Blumencorsó kocsijai kb. 15 órára érnek  a park elé, így aki látni szeretné a fantasztikus virágmenetet, azt itt megteheti.
 
 
Keukenhof

Keukenhof

 
Keukenhofban már ültetik a hagymákat a 2015-ös Van Gogh évhez

Keukenhofban már ültetik a hagymákat a 2015-ös Van Gogh évhez

 
Április 26. V. : Haarlem – Amszterdam
Délelőtt Haarlem, a csodálatos holland város főterén megtekintjük a Blumencorso felvonulás virágkocsijait, majd Amszterdam felfedezésére
indulunk.
 
 
corso5

Blumencorso

 
Április 27. H : Aalsmeer virágárverés, Hága Madurodam
Az Aalsmeeri virágtőzsde meglátogatása méltó zárása virágos programunknak. Hágai ismerkedésünk során ellátogatunk Madurodamba, a minivárosba, ahol a leghíresebb holland látnivalók kicsinyített másai között sétálva búcsúzunk a tulipánok földjétől, ahol még az uralkodót is szeretik.
 
Aalsmeer_045

Árverezésre váró virágok Aalsmeerben

 
 
Madurodam

Madurodam

 
Április 28. K : hazautazás, útközben városnézés Passauban, érkezés Budapestre 22.00 körül
Passauba érve városnézés a három folyó találkozásánál lévő hangulatos városban. A dóm nemcsak szép barokk díszítései miatt érdekes, de itt található a világ egyik legnagyobb orgonája is. Az Altstadt házai nagyon egységes képet adnak a belvárosnak. Természetesen felkeressük első királynénk, Gizella kápolnáját is. Sétánk utolsó állomása a három folyó összefolyásának helyszíne.
 
Passau

Passau

 
Az út során 3-4 csillagos szállodák kettő vagy igény szerint 3 ágyas szobáiban gyűjtünk erőt a következő napi látnivalók befogadására.Ellátás: reggeli, ami általában svéd asztalos ellátást jelent. 
Közös vacsorát az olcsóbb ár miatt nem tervezünk. A szállodában vagy a szálloda környékén minden nap lesz vacsorázási lehetőség, amiben az idegenvezető segít.Az utazás várható ára: 125.000 Ft, ami az euró árfolyamától függően az utazási szerződés megkötéséig csekély mértékben változhat. Az ár az utasbiztosítás díját nem tartalmazza.
Az utazás ára nem tartalmazza a belépők árát, aminél kb. 30-35 euróra kell számítani.

Szeretnéd Te is biztosítani a helyed erre az utazásra? Egyelőre nincs más teendőd, mint jelezni a részt vételi szándékodat!  


Jelentkezni a bejegyzés végén található szándéknyilatkozati űrlap kitöltésével lehet.Amint a minimum létszám összejön, a jelentkezők adatait átadom az utazási irodának.Az iroda fogja megkeresni a jelentkezőket az utazási szerződéssel és az Ő részükre kell majd a 40% előleget is befizetni várhatóan november 30-ig. A fennmaradó összeg befizetése március 20-ig lesz esedékes.
Az utazási iroda referensével lehet majd megbeszélni azt is, hogy hol szeretnétek ülni a jól felszerelt, kényelmes autóbuszban.Kérdéseidet a nagyjuco@viragutazo.hu címre küldött levélben tudod feltenni.Jelentkezz és fedezzük fel együtt Hollandia rejtett kincseit, olyan virágosan, ahogy máshol nem teheted meg! 
 
 

 

Imádod a körutazásokat? Szívesen megosztanád fotóid tapasztalataid? Gyere, csatlakozz egy jó kis közösséghez a Körutazást kedvelőkhöz a Facebookon!

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!