Balkonada

Liebster award vándordíj – köszönöm!

Lehet, kedves olvasó, hogy számodra nem sokat mond a Liebster award díj. Ne keseredj el, pár nappal ezelőtt még én sem tudtam mi az. Nagy meglepetés ért, amikor pár nappal ezelőtt az egyik kedves blogger társam, Fekete Judit, az Ikrek a családban blog szerzője tájékoztatott, hogy 10 másik blogger társammal egyetemben nekem ítélte a díjat. Nem csak azért volt meglepetés a díj, mert nem tudtam létezéséről, de azért is, mert nem ismerem Juditot és bevallom őszintén a blogját sem szoktam olvasni. A Liebster award egy vándordíj, amit bloggerek ajándékoznak arra érdemes blogger társaiknak néhány megválaszolandó kérdés kiséretében. Vándordíj lévén a díjat illik tovább ajándékozni.  Pár napig azért nézegettem, most pedig szeretettel tovább passzolom olyan bloggereknek, akiknek a blogját magam is szoktam olvasgatni és úgy vélem érdemesek arra, hogy szélesebb körben megismerjék  őket. Nagyon köszönöm Judit a díjat! LiebsterAward-600x450A díjjal együtt két megválaszolandó kérdést is kaptam. 1. Miért kezdtél el blogot írni? Alapvetően azért, hogy kipróbáljam magam egy általam eddig nem ismert területen. Izgalmas, érdekes kihívásnak éreztem. 2. Mi a civil foglalkozásod? Jelenleg szabadon lubickoló blogger vagyok.   Köszönöm a megtisztelő lehetőséget és szeretettel passzolom a díjat a következő blogoknak: http://bonniekonyhaja.cafeblog.hu/ http://demenyakotsog.cafeblog.hu/ http://dettydesign.cafeblog.hu/ http://emberpalanta.hu/ http://gyongykobakok.blogger.hu/ http://ittsevoltam.cafeblog.hu/ http://kozossegimedia.cafeblog.hu/ http://regisegeknek.cafeblog.hu/ http://otthonkommando.cafeblog.hu/ http://www.sracnevelde.hu/ http://utazzmaskepp.cafeblog.hu/   És akkor a kérdések a díjazott bloggerekhez: 1. Melyik volt az a cikked, ami szerinted nagyon jól sikerült, de méltánytalanul kevesen olvasták? 2. Szoktál a blog témájától eltérő bejegyzéseket írni a blogra? 3. Mit kívánnál magadnak az év második félévre?   A kérdésekre a választ akár itt, akár a Balkonada Facebook oldalon megadhatjátok. További sikeres blogolást és sok olvasót kívánok!

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Cecilia says:

  Kedves Jucó!

  Köszönjük a díjat, nagyon örülünk neki! További szép sikereket és az eddigiekhez hasonló remek bejegyzéseket kívánunk!

  Régiségeknek blog

 2. Detty says:

  Köszönöm szépen az elismerést. Sokat jelent számomra. Szép napot, szép hetet, fantasztikus évet kívánok!

 3. Ilona Hollenczerné Balogh says:

  Kedves Jucó!
  Ez a hét is jól kezdődik és ezt Neked köszönhetem. Köszönöm, hogy megajándékoztál ezzel a különleges díjjal. Igaz a díjjal egy feladat is jár, továbbadni számomra fontos, és érdekes bloggerek íróinak. Köszönöm, ezt a feladatot is és örömmel teljesítem.

  További sikereket kívánok Neked!

 4. Frank Ági says:

  Köszönöm, Jucó!
  További jó munkát, sok virágos bejegyzést és hasonló sikereket!

 5. Nagy Juco says:

  Köszönöm Cecilia, Detty, Ilona és Ági!

  Jó látni, hogy Nektek is olyan örömöt okozott a díj, mint nekem. Sok jó cikket és lelkes olvasókat kívánok: Nagy Jucó

 6. Bonnie says:

  Szia, köszönöm a díjat! 🙂

  Válaszaim:
  1. Hát én gasztroblogot írok, itt nincs olyan, hogy jó cikk, a kedvenc receptjeim pedig másoknak is kedvencek.
  2. Szoktam utazásokról írni a blogon, de azt is gasztroszemmel.
  3. Boldogságot, mi mást? 🙂

  További szép napot és jó blogolást!

  Bonnie konyhája


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!