Balkonada

Megnyílt Zugló első közösségi kertje!

Mindig örömmel megyek olyan rendezvényre, ami az összefogásról, közösségépítésről, környezetünk szépítéséről vagy napjaink bearanyozásáról szól. Külön öröm, ha ez mind egyszerre valósul meg. Pár napja, amikor a Zugkert megnyitójára  invitáltak egy percig sem gondolkodtam, hogy elmenjek-e. Nem bántam meg. Ragyogó idő, mosolygó emberek, szépen kialakított kert és zöldellő ágyások várták a szép számban megjelent érdeklődőket.  Az ünnepélyes megnyitó beszédek, a nemzeti színű szalag elvágása után a szerencsés kert tulajdonosok véglegesen birtokba vehették e kertet és a közösen főzött paprikás krumpli elfogyasztásával.  Szerintem minden szónál többet mondanak a képek, meséljenek hát a fotók.

A közösségi kert szervezőcsapatának egy része, balról a harmadik Cserhalmi Marcell a ZUG Közösségi Kertekért Egyesület alelnöke, jobb szélen pedig Honyek-Bartha Szilvia az egyesület elnöke

zugkert

Kép forrása: https://www.facebook.com/ZUGkert

 

Zug_006

 

Zug_031

Zug_011

Zug_012

Zug_024

 

 

Zug_025

 

 

 

 

Zug_035

 

A szalagot Rozgonyi Zoltán, a kerület alpolgármestere vágta el.

 

Zug_048

 

Zug_059

 

Gratulálok az egyesület tagjainak. A kitartó, áldozatos munkájuk már eddig is sok embernek okozott örömet. Kívánom, hogy töretlen lelkesedéssel, elszántsággal támogassák a kertészkedni vágyó panellakókat az első és a további Zugkertekben is!

A megnyitón készített további képek láthatók a Balkonada Facebook oldalon.

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!