Balkonada

Tuti tippek nőnapi virág vásárláshoz

A Nőnapot virágos ünnepnek is nevezik, ami valójában politika demonstrációval indult több, mint 100 évvel ezelőtt. A szocialista érdekvédő mozgalom  a nők politikában való részvételét, a nyolcórás munkanap bevezetését, a férfiakkal megegyező bérezést követelte.  Az idők során az üzenete nem változott és a követelések egy része sem teljesült maradéktalanul.

A rendszerváltás óta egyre kevesebb munkahelyen ünneplik a hölgyeket. Manapság már ritka, hogy ünnepi műsorral vagy virággal kedveskedjenek a kolléganőknek. Szerencsére a családon és ismeretségi körön belül megmaradt a figyelmességnek ez az őszinte formája, hisz érzéseinkről legszebben a virágok vallanak. A virággal minden kifejezhető: hála, köszönet, megbecsülés, törődés, elismerés, tisztelet, odafigyelés, figyelmesség, mosoly, kedvesség. A nők részére meghatározó ez a nap és az ajándékként kapott virág. Akár egy szál virág is a ki nem mondott szavak üzenetét hordozza.

 

Való Virág, Komárom

Való Virág, Komárom

A tavaszi időszakban sokféle érdekes formájú és színvilágú virágot kínálnak a virágboltok és kertészti áruházak. Igen széles a skála, a pár száz forintos cserepes vagy vágott virágtól a több tízezer forintos exkluzív készítményekig mindent megtalálhatunk.

 

Virágutazó

Virágutazó

 

Kinek milyen virágot adjál?

Kolléganőnek, baráti társaság hölgy tagjának egy szál virággal is kedveskedhetsz.  Részükre a vörös rózsát nem ajánlom, mert ahhoz a szerelem jelentés tartalom társul. Cserepes virágot csak annak illik adni, akiről biztosan tudjuk, hogy szereti, szívesen gondozza a cserepes növényeket.

 

Való Virág, Komárom

Való Virág, Komárom

 

Közeli hozzátartozó hölgyeknek, nagyinak, édesanyának, anyósnak, kislánynak kitűnő választás az egy szál virág is, kivéve a vörös rózsa. A fehér rózsa különösen szép ajándék édesanyáknak. Biztos vagyok benne, hogy titkon minden hölgy inkább egy ízléses, pár szál virágból összeállított csokorra vágyik, mint egy szálra. A tulipán, a frézia, a nárcisz, a gerbera, a liliom, a jácint mind jó választás lehet. Nagyon szép vegyes csokrok készülhetnek belőlük.

 

Virágutazó

Virágutazó

 

Barátnőd, feleséged, szerelemesed részére is adhatsz egy szál virágot is. Kitűnő választás pl. egy szál hosszú szárú vörös rózsa szépen feldíszítve. Még is inkább én egy csodálatos illatú, színpompájú tavaszi csokrot javasolnék.

 

Kövér_058

Milyen árakra számíthatsz?

Virág választásnál nem mellékes szempont az ár sem. Semmiképp ne kövesd el azt a hibát, hogy édesanyádnak drágább csokrot veszel Nőnapra, mint a kedvesednek. Akár pár száz forinttól is találhatsz szép virágot a virágboltokban. A plafon pedig a csillagos ég.  A döntéshez megmutatom, hogy milyen árkategóriában mire számíthatsz.

1.000 Ft alatt

Való Virág, Komárom

Való Virág, Komárom

 

Florissimo Creative, Fót

Florissimo Creative, Fót

 

1.001 – 2.500 Ft között

 

Bea virágboltja

Bea virágboltja

 

Bea virágbolt

Bea virágboltja

2.501 – 5.000 Ft között

 

Reiterdekor , Budapest

Reiterdekor , Budapest

 

Lili bála és viràgbolt Iszkaszentgyörgy

Lili bála viràgbolt Iszkaszentgyörgy

 

Lili bála és viràgbolt Iszkaszentgyörgy

Lili bála viràgbolt Iszkaszentgyörgy

 

5.001 – 10.000 Ft között

Való Virág, Komárom

Való Virág, Komárom

 

Florissimo Creative, Fót

Florissimo Creative, Fót

10.000 Ft felett

 

Reiterdekor, Budapest

Reiterdekor, Budapest

 

Való Virág, Komárom

Való Virág, Komárom

 

Ne feledd, hogy a virág átadásának is vannak szabályai, amiket illik betartani, hogy a megajándékozott öröme önfeledt legyen.

képekre kattintva eljutsz a bejegyzéshez képeket szolgáltató virágüzletek saját Facebook vagy weboldalára, ahol további szépségeket találsz és akár meg is rendelhetsz náluk valami egyedit, valami különlegeset, hogy hölgy ismerősödnek is emlékezetes napja legyen.

 

Nyomj egy lájkot, ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket. Oszd meg, ha mások számára is hasznos lehet!

Balkonada oldal          Burjánzó balkonok és kertek csoport
 
Tetszett a cikk? Bátran oszd meg barátaiddal és/vagy lájkold a Balkonada Facebook oldalt.     Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösség tagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!